Fotballavslutning 20. oktober

Postet av Lensvik IL - Fotball den 13. Okt 2016

Årets fotballavslutning vil bli gjennomført tordag 20. oktober kl. 18.00 i samfunnshuset. Det vil bli premiering av alle som har deltatt på årets fotballlag i Lensvika, og en ekstra oppmerksomhet til trenere, dommere, banekomitè og økonomigruppa. I tillegg blir det vanlige begivenheter som kafèsalg og åresalg.

Det vil også bli et loddsalg under avslutning, der vi som vanlig har noen flotte premier. Blant annet har vi fått en signert drakt fra de nybakte seriemestrene fra Trondheim!

Alle barn har fått med egen infolapp hjem fra skolen, der det står hvem som skal bidra med hva til avslutningen.

Vel møtt!Fotballtreninger kommende høst og vinter

Postet av Lensvik IL - Fotball den 2. Okt 2016

Styret i Lensvik fotball har i styremøte 29.09.16 gjort følgende vedtak angående treninger for den kommende høsten og vinteren:

Ingen av lagene under Lensvik fotball skal ha egne obligatoriske lagstreninger fra og med uke 41. Her menes altså de ordinære treningene lagene har hver uke. De obligatoriske treningene starter opp igjen tidligst i uke 2, 2017. I denne perioden ønsker vi at barna skal prioritere andre idretter i regi av idrettslaget.

I den aktuelle perioden vil fotballavdelingen innimellom tilby frivillige fotballtreninger. Dette vil hovedsakelig være et aktivitetstilbud for de som ikke driver med andre idretter enn fotball, men er selvsagt åpent for alle. Disse treningene skal ikke prioriteres av de som har en stor treningsbelastning til sammen. Her er det viktig at foreldre/foresatte selv vurderer hva som er stor nok treningsbelastning for sitt/sine barn. Husk, fotball er ikke førsteprioritet denne delen av året!

Tidspunkt for de frivillige treningene vil kanskje variere noe, siden vi vil unngå kollisjon med andre treninger, kamper og skirenn. Informasjon vil legges i Spond og på Facebook.


Mølnbukt tok seieren igjen!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 29. Aug 2016

Lørdag 27. august ble årets Grendacup arrangert på Åsmyra. Deltakende lag i år var: Granåsen, Lærergården, Mølnbukt, Selbekken, Sterten/Landrø, Stranda, Tøndel, Venes/Åsmul, Vollahaugen og Åvom Vabrua. Det var altså like mange deltakende lag som i fjor, men i år var det flere grender som stilte eget lag. Det er positivt! I løpet av dagen ble det til sammen spilt 23 kamper. De fleste kampene ble spilt i et forferdelig regnvær, og det var imponerende at lagene klarte å holde innsatsen og humøret oppe! I år var virkelig ikke værgudene på vår side!

Det var som vanlig stor innsats, masse spilleglede og mye prestisje hele dagen. Det var flott å se at mange av spillerne over 16 år er så flinke til å ta hensyn til de yngste deltakerne! Lagene var fordelt på to puljer, og etter det innledende spillet kunne Granåsen, Mølnbukt, Sterten/Landrø og Stranda gratuleres med plass i semifinalene. Det ble servert to meget spennende semifinaler. Stranda sikret finaleplass etter seier 2-1 over Sterten/Landrø, mens Mølnbukt vant 1-0 over Gransåsen etter sudden death.

Finalen ble målrik og tett, altså akkurat slik en finale skal være. Stranda åpnet best og ledet tidlig 2-0, men Mølnbukt kjempet seg tilbake og etter full tid stod det 3-3. Tre minutter ut i sudden death ble Jonas Aagesen matchvinner for Mølnbukt. Dermed tok Mølnbukt seieren i Grendacupen for andre gang på to år!

Fotballavdelingen vil takke alle som møtte opp som spillere eller tilskuere i det dårlige været! Vi får trøste oss med at det skal mye til for at været blir verre neste år. Sportslig ble det en fin Grendacup, selv om det ikke var like stor trivsel hele dagen. I tillegg rettes en stor takk til alle frivillige som bidro for å få cupen gjennomført! Spesielt bør økonomigruppa med Anne Marit Tangvik i spissen, Mia Indergård og Torstein Moe takkes for deres innsats. Uten de frivillige bidragene er det umulig å få gjennomført slike arrangement. Vi vil også i år takke banemannskapet på Åsmyra for ei nydelig gressmatte!


Vi håper på en ny Grendacup i mye bedre vær neste år og forhåpentligvis er det da enda flere

som ønsker å delta både som spillere og tilskuere!Oppsett Grendacup 2016

Postet av Lensvik IL - Fotball den 24. Aug 2016

I vedlegget finner dere foreløpig oppsett for Grendacupen 2016. Cupen avvikles lørdag 27. august på Åsmyra.

Vel møtt!

Oppsett Grendacup 2016.docxKlubbdommerkurs

Postet av Lensvik IL - Fotball den 22. Aug 2016

Bilderesultat for klubbdommerkursLensvik IL fotball vil arrangere Klubbdommerkurs tirsdag 6/9 kl. 18.30-20.00. Kurset er åpent for alle over 12 år (f. 2004 og tidligere). Fotballavdelingen er avhengig av å ha ungdommer som stiller opp som dommere, og vi håper derfor at mange, både gutter og jenter, ønsker å delta på kurset. Dommergjerningen kan samtidig være en fin inntekstkilde. Påmelding kan gjøres ved å sende en mail til lensvikfotball@gmail.com eller melding til mob-nr. 97191265. Frist 30/8.Lensvik fotball - hjemmekamper høsten 2016

Postet av Lensvik IL - Fotball den 17. Aug 2016

I vedlegget finner dere alle hjemmekamper for høsten. Frem til 1. oktober vil kampene gjennomføres på Åsmyra. De siste kampene vil bli på kunstgresset.

Hjemmekamper høst 2016Grendacup 2016 - påmelding

Postet av Lensvik IL - Fotball den 5. Jul 2016

Årets Grendacup vil gå av stabelen lørdag 27. august på Åsmyra.

Påmeldingsinfo

Håper alle setter av dagen!

Hilsen fotballavdelingenLensvik extra - frivillig fotballtrening

Postet av Lensvik IL - Fotball den 22. Mai 2016

Den frivillige fotballtreningen vil for tiden gjennomføres lørdager kl. 10.30 på Åsmyra. Dette er et treningstilbud til alle aktive i Lensvik fotball (6-14 år), og er rettet mot de som har lyst til å trene fotball mer enn én gang per uke. Treningene vil bli differensiert, slik at det vil være utbytte uansett alder!Hjemmekamper fotball våren 2016

Postet av Lensvik IL - Fotball den 22. Mai 2016

I vedlegget finner dere en oversikt over alle hjemmekamper for lensvik fotball våren 2016.


Hjemmekamper våren 2016


Mvh fotballavdelingenFotballtrening 16. mai

Postet av Lensvik IL - Fotball den 15. Mai 2016

Mandag 16. mai blir det frivIllig fotballtrening for alle aktive fotballspillere i Lensvik IL (6-14 år). Treningen blir kl. 13.00 på Åsmyra. Da er vi ferdig i god tid før kampen på Lerkendal. Vel møtt!Oppsett barnefotballserien 7-10 år våren 2016

Postet av Lensvik IL - Fotball den 10. Mai 2016

I vedlegget finner dere oppsettet for barnefotballserien 7-10 år for våren 2016. De første kampene går 12.05.16, og da har alle Lensvik sine lag hjemmekamp. Første runde går på kunstgresset, mens resten av hjemmekampene vil arrangeres på Åsmyra stadion.

Oppsett vår 2016Ryddedugnad Åsmyra

Postet av Lensvik IL - Fotball den 3. Mai 2016

Kjøkken og lokaler på Åsmyra må ryddes og vaskes før sesongstart.

Fotballavdelingen inviterer derfor til en liten ryddedugnad førstkommende mandag (9/5) kl. 17.30. Håper mange tar seg tid til å bidra, mens barna trener! Vel møtt!Foreldremøte 2. mai

Postet av Lensvik IL - Fotball den 24. Apr 2016

Foreldremøte Lensvik fotball!
Mandag 2/5 kl. 17.30-19.00 vil vi gjennomføre et foreldremøte for alle foreldre med spillere på Lensvik sine fotballlag sesongen 2016. Saker:
- info fra styret
- treninger og kamper sesongen 2016
- fair playVi satser på å gjennomføre møtet på skolen (skal undersøke rom nærmere). Tanken er da at barna kan gjennomføre sine treninger samtidig som vi gjennomfører møtet.Vi oppfordrer til å møte ihvertfall én representant fra hver spiller!Vel møtt!Barnefotballens dag 30. april 2016

Postet av Lensvik IL - Fotball den 18. Apr 2016


Lørdag 30. april vil vi for aller første gang arrangere barnefotballens dag i Lensvika! Totalt vil 34 lag og godt over 250 barn være i aksjon på kunstgresset denne dagen. De første kampene starter kl. 10.00, og i løpet av dagen vil det gjennomføres over 50 kamper.


For å gjennomføre en slik dag er vi avhengige av mye frivillig innsats, og vi håper derfor at de som blir bedt om å bidra stiller seg positive til dette. Vi vil også oppfordre hele bygda til å stille opp som heiagjeng både for Lensvik-spillerne og de besøkende spillerne fra våre naboklubber. Vi håper på en dag preget av god sportsånd og masse fotballglede!


Vi ønsker alle hjertelig velkommen!


Program for dagen: Program barnefotball 30.04.16.docxDugnad Scantrade

Postet av Lensvik IL - Fotball den 1. Apr 2016

Første samlebestilling fra dugnaden i samarbeid med Scantrade ble sendt i dag, 1. april. Vi håper varene kommer rimelig raskt og gir beskjed når de kan hentes ut av selgerne!

Fotballavdelingen vil takke alle de som har lagt ned en innsats i forbindelse med dugnadssalget, og det går også en stor takk til de som har støttet oss ved å kjøpe produkter. Denne innsatsen og støtten gir fotballavdelingen en fin ekstrainntekt!

Vil samtidig opplyse om at det mest sannsynlig vil bli sendt en ny bestilling senere, slik at alle som innen fristen i går ikke gjorde all verdens dugnadsinnsats får en ny sjanse. Viktig at alle bidrar til fellesskapet! Ta runden til slekt, venner og naboer, og gjør deres beste!Oppstart fotballtreninger for mini 6

Postet av Lensvik IL - Fotball den 1. Apr 2016

Mandag 4. april vil vi starte opp med fotballtreninger for mini 6 (f. 2010). Treningene vil foregå på kunstgresset mandager kl. 17.30.


Vel møtt både til ivrige gutter og jenter!INFO: Dugnadssalg

Postet av Lensvik IL - Fotball den 18. Mar 2016

Håper mange støtter fotballavdelingen gjennom dugnadsarbeidet som nå er i full gang! Vi vil sende inn en samlet bestilling fredag etter påske! Siste frist for å levere inn skjemaene blir torsdag 31/3! Lever til trener eller undertegnede.


Minner om at det i første omgang kun skal taes opp bestillinger. Penger samles inn ved levering av varer!Fotballdugnad

Postet av Lensvik IL - Fotball den 2. Mar 2016

I tiden fremover vil fotballavdelingen i samarbeid med Scantrade gjennomføre dugnadsarbeid. Vi vil selge ulike produkter fra Umbro, der avdelingen vil sitte igjen med god fortjeneste. Alle spillere vil i løpet av kort tid få utlevert bestillingsskjema for alle varer, men det er også mulig å bestille ved å kommentere i dette feltet. Varene betales etter levering. Vi vil selge følgende varer:6 pk. herresokker (str. 39-42, 43-48)
6 pk. damesokker (str. 35-38, 39-42)
6 pk. guttesokker (str. 35-38)
6 pk. jentesokker (str. 35-38)
6 pk. sportssokker (str. 36-39, 40-43, 43-46)
6 pk. fritidssokker (str. 36-39, 40-43, 43-46)
3 pk. ullsokker (str. 36-39, 40-43, 43-46)
2 pk. treningsskjorter svart/hvit (str. 140 - XXL)
2 pk. treningsskjorter blå/turkis (str. 140-XXL)
2 pk. boxershorts gutt/herre (str. 140-XXL)
(Førstehjelpspakke, kommer etter hvert)Alle varer koster 200 kr. Håper alle ser på dette som en fin anledning til å støtte fotballtilbudet for barn og unge i Lensvika!Fotballtreninger fom uke 1

Postet av Lensvik IL - Fotball den 3. Jan 2016

Nytt år og forberedelsene til en ny fotballsesong starter opp. Fra og med uke 1 vil det bli fotballtreninger for alle spillere i skolealder. Treningene vil i utgangspunktet gjennomøres i hallen. Treningstidene vil bli som følger:

1. klasse (f. 2009): torsdager kl. 17-18

2. klasse (f.2008): torsdager kl. 18-19

3. og 4. klasse (f. 2007 og 2006): torsdager kl. 17-18

5. klasse (f. 2005): torsdager kl. 18-19

6., 7. og 8. klasse (f. 2004, 2003, 2002): onsdager kl. 19.30-21.00

Sesongen 2016 vil vi melde på et jentelag og et guttelag for barna fra 3. og 4. klasse. Dette grepet gjør vi for å gi flest mulig spillere et sportslig godt tilbud. Foreldre som mener at barna har nok med håndball i vintermånedene, må snakke med sine barn om at håndball i perioden januar-mars er førsteprioritet.

For barna født i 2010 vil vi starte opp med treninger om noen uker.

Vil også opplyse om at innesko og leggskinner er påbudt ved fotballtreninger.

Alle gamle og nye spillere ønskes velkommen!