Fotballavslutning 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 18. Okt 2015Fotballsesongen 2015 nærmer seg snart slutten! I den forbindelse inviterer fotballavdelingen til den årlige sesongavslutningen onsdag 4. november kl. 17.30. Avslutningen vil avholdes i samfunnshuset.

Det vil bli salg av kaffe og kaker, åresalg, trekning av loddpremier og selvfølgelig premieutdeling til alle de flinke fotballspillerne våre!

I forkant av avslutningen vil dere også treffe noen av våre aktive med loddbøker på døra. Håper alle tar godt i mot dem og benytter muligheten til å støtte opp om fotballavdelingen. Loddsalget er en kjærkommen inntektskilde!

Vel møtt til alle sammen!


Vellykket Grendacup!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 2. Sep 2015

Lørdag 29. august ble årets Grendacup arrangert på Åsmyra. Deltakende lag i år var: Mølnbukt 1 og 2, Grønningen/Stranda, Sterten/Landrø, Venes/Åsmul, Åvom Vabrua, Vollahaugen, Sentrum mix, Lærergården og Tøndel. Vi kan også nevne at alderen på spillerne varierte fra 9 år (2005-årgang) til 66 år. Det er rett og slett imponerende! I løpet av dagen ble det til sammen spilt 20 kamper. Kampene ble spilt i vekslende sensommervær og det var gledelig at sola viste seg frem mer og mer utover dagen.

Det var som vanlig stor innsats, masse spilleglede og mye prestisje hele dagen. Lagene var fordelt på tre puljer. Etter det innledende spillet kunne Mølnbukt 1, Sterten/Landrø og Vollahaugen kalle seg gruppevinnere. Det var mange jevne og gode kamper i gruppespillet og det at to av gruppene ble avgjort på målforskjell bekrefter vel dette. Sluttspillet bestod av én play-off kamp, kvartfinaler, semifinaler og finale. Det var stor spenning i mange av sluttspillkampene, og til slutt var det Venes/Åsmul og Mølnbukt 1 som stod igjen med hver sin finaleplass.

Finalen ble meget jevnspilt og ved full tid var stillingen 0-0. Da ble det spilt sudden death i 5 minutter, men også her ble det målløst. Dette skyldtes i hovedsak meget godt keeperspill av Jan Morten Aagesen i Mølnbukt 1 sitt mål. Finalen måtte dermed avgjøres på straffekonkurranse og også her ble det masse spenning. Etter at begge lag hadde tatt fire straffer ledet Mølnbukt 3-2. Mølnbukt bommet derimot på sin siste straffe og dermed hadde Venes/Åsmul sjansen til å utligne. Dessverre for Venes/Åsmul så bommet også de på sin siste straffe. Mølnbukt 1 ble dermed vinner av årets Grendacup. I fjor var de tapende finalist, så det var sikkert artig med seier i år.

Fotballavdelingen vil takke alle fremmøtte tilskuere for en flott dag. I tillegg rettes en stor takk til alle frivillige som bidro for å få cupen gjennomført! Uten de frivillige bidragene er det umulig å få gjennomført slike arrangement. Vi vil også takke banemannskapet på Åsmyra for ei nydelig gressmatte!

Vi håper på en like flott Grendacup neste år og forhåpentligvis er det da enda flere lag som har mulighet til å stille opp på arrangementet!

20150829_154258.jpgOppsett Grenda-cup 29. august 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 27. Aug 2015

Nedenfor finner dere foreløpig oppsett for lørdagens Grenda-cup. Det er ti påmeldte lag fordelt på tre puljer. Puljene er satt opp ved loddtrekning. Alle lag spiller minimum tre kamper på 18 minutter i løpet av dagen.

Feil i oppsettet kan meldes til lensvikfotball@gmail.com.

Oppsett Grenda-cup 2015.docx


Påmelding Grenda-cup 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 24. Aug 2015

Minner om påmeldingsfrist til Grenda-cupen 2015 førstkommende onsdag. Cupen går av stabelen lørdag 29. august.

Fotballavdelingen håper på mange påmeldte!


Grenda-cup fotball 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 7. Aug 2015

Årets Grenda-cup vil arrangeres på Åsmyra stadion lørdag 29. august. Kampene vil starte kl. 11.00.

Påmelding og eventuelle spørsmål sendes via mail til lensvikfotball@gmail.com. Det vil være enklest om lagledere for hver "grend" melder på lag. Nedenfor finner dere også en oversikt over hvem som var kontaktpersoner for de ulike grendene i 2014.

Vi satser på mange påmeldte lag og ikke minst like godt vær som i fjor. Da blir det en trivelig dag!
Vel møtt til alle sammen!

Påmelding og regler for lag

Kontaktpersoner 2014

Mvh fotballavdelingen


Comeback i Skandia cup

Postet av Lensvik IL - Fotball den 22. Jun 2015Etter flere års fravær gjorde endelig Lensvik comeback i Skandia cup. Mini 7 deltok under helgas minicup. Laget spilte fire kamper på flotte gressbaner i strålende solskinn! De som spilte var: Leif Arne, Aleksander, Johannes S, Oscar, Johannes V, Isak og Hung. Guttene viste stor idrettsglede, og det var tydelig at en bytur var stor stas. Vi fikk spilt mot mange nye motstandere og det var godt å se at guttene fikk litt mer motstand enn i mange av årets seriekamper. Med trener- og foreldreøyne ble det mange artige, jevne og gode fotballkamper! Byåsen, Kattem, Trond og Freidig bød på god motstand, men alle måtte til slutt se seg slått av hardtkjempende Lensvik-gutter. Like viktig som kampene var det sosiale mellom kampene. Det var nesten enda mer innsats under fotballsparkingen mellom kampene, og i tillegg fikk mange av guttene gjort unna innkjøp av keeperhansker, baller og mer til. Dette ga mersmak og vi tar gjerne en ny tur neste år! Tusen takk også til alle foreldre, besteforeldre og andre slektninger som møtte opp for å heie på guttene! Det er artig med så stort engasjement.

Guttas siste seriekamp før ferien er torsdag 25/6 kl. 18 på kunstgresset! Møt opp og støtt dem!


Komplett oppsett minikamper sesongen 2015.

Postet av Lensvik IL - Fotball den 25. Mai 2015

I vedlegget er det en arkfane per årsklasse.

Minikamper sesongen 2015Hjemmekamper sesongen 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 25. Mai 2015

Nedenfor finner dere en foreløpig oversikt over hjemmekamper sesongen 2015. Av erfaring kan det dukke opp endringer.

Foreløpig vil alle hjemmekamper gå på kunstgresset. Dette skyldes at vi ikke har mål som tilfredsstiller retningslinjene fra fotbalforbundet på Åsmyra. Skulle det bli endringer på dette, så vil det bli gitt beskjed.

Hjemmekamper seongen 2015


Minifotball 21.05.15

Postet av Lensvik IL - Fotball den 21. Mai 2015

I kveld, 21.05.15, er det tre mini-kamper på kunstgresset. Første kamp er kl. 18.00.

Vel møtt til alle sammen! Kiosk er åpen.


Seier i målrik affære!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 5. Mai 2015

G12 gikk seirende ut av årets første hjemmekamp. Kampen som ble spilt i strålende vårvær på kunstgresset, endte til slutt 15 - 6 til hjemmelaget. Etter ledelse 8 - 1 til pause, bød motstander Kil/Hemne på mer motstand etter hvilen. Seieren var derimot aldri truet. Flott innsats av alle spillerne, mye fint lagspill og mange forskjellige målskårere. Det blir flere trivelige fotballstunder med denne gjengen sesongen 2015!

1 Kommentar

G12 - første hjemmekamp

Postet av Lensvik IL - Fotball den 4. Mai 2015

Tirsdag 5/5 kl. 18.00 spiller G12 sesongens første hjemmekamp på kunstgresset. Motstander er Kil/Hemne.

Møt opp og støtt guttene i kampen om årets første 3-poenger! Det er planer om enkelt kiosksalg fra leskuret ved skolen.

Vel møtt!

Bilder til bilag Avisa ST

Postet av Lensvik IL - Fotball den 17. Mar 2015

Avisa ST skal som vanlig utgi et fotballbilag før sesongstart. Vi skal fylle ei side i bilaget, og i den forbindelse trenger vi gode bilder fra sesongen 2014. Er det noen foreldre som har bilder av aktive barn (også lagbilder) som de ønsker å dele? Kjempefint om dere i såfall kunne sendt bildene til lensvikfotball@gmail.com!


På forhånd takk!


Påskecup 2015 avlyst!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 16. Mar 2015

Det vil ikke bli arrangert påskecup i fotball i 2015. Grunnen til dette er meget laber interesse for deltakelse. Av tidligere deltakere er der det bare tre lag som har meldt interesse, og da blir det en veldig liten cup.

Vi vil prøve til neste år, hvis interessen er til stede!

Mvh Lensvik IL fotball

Påminnelse årsmøte fotball!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 24. Feb 2015

Vi vil med dette minne om fotballavdelingens årsmøte som arrangeres mandag 2. mars kl. 19.00 på Lensvik kro. Se saksliste under tidligere innlegg.

Vel møtt!


Årsmøte Lensvik I.L. fotball

Postet av Lensvik IL - Fotball den 3. Feb 2015

Årsmøte for fotballavdelingen blir arrangert mandag 2. mars kl. 19.00.

Sted: Lensvik kro

Saksliste:
Godkjenne de stemmeberettigede frammøtte medlemmer.

Godkjenne innkalling og saksliste

Velge møteleder, referent og 2 deltakere til å signere referatet.

Behandle avdelingens årsmelding.

Behandle avdelingens reviderte regnskap.

Behandle avdelingens styringsplan og årsplan.

Behandle innkomne saker og forslag.

Vedta budsjett.

Valg av styre.

Vel møtt!

Saker kan meldes på mail til lensvikfotball@gmail.com.


Fotballtreninger vinter 2015

Postet av Lensvik IL - Fotball den 13. Jan 2015

Fra og med uke 2 trener fotball på følgende tidspunkt:

Mini 5-6 år: tirsdager kl. 17.00 - 18.00 i gymsal (ansv. Frode og Mia)
Mini 7: torsdager kl. 17.00 - 18.00 i gymsal (ansv. Bård)
Mini 8: torsdager kl. 18.00 - 19.00 i gymsal (ansv. Stian)
Mini 9 og mini 10: torsdager kl. 18.00 - 19.30 i hallen (ansv. Kåre og Kenneth)
G12: tirsdager kl. 18.00 - 19.30 i gymsal (ansv. foreløpig ikke avklart)
G14-17: søndager kl. 18.00 - 19.30 i hallen (egen beskjed om oppstart))
Veteraner: onsdager kl. 19.30 og søndager kl. 21.00 i hallen


Foreldre må vurdere belastning på sine egne barn. Barn som er med på flere ting skal i første omgang prioritere håndball og turn i vintermånedene.