Svømmehall Vår 2019

Postet av Lensvik IL den 20. Des 2018

Vaktliste for våren er satt opp. Som dere vil legge merke til er det noen som har to vakter på lista. Dette er fordi vi er for få foreldre å fordele vaktene på, dermed blir det litt mer belastning på alle sammen. 

Prinsippet som er lagt til grunn er at det skal være minst 10 uker mellom hver vakt i husstanden. Noen er satt opp med samme person, og noen får en vakt på far, og en på mor. De som har fått to vakter på vårlista, vil få ei vakt til høsten. Dermed vil det bli tre vakter per år for hver husstand. Det er også forsøkt å ta andre hensyn etter innmeldte behov. 

Husk kun kvinnelige vakter tirsdager etter kl 1930 (rød tekst i lista). Ellers er det bare å bytte.

Påska hadde ved en feil blitt skrevet inn i uke 13, men kommer i år i uke 16. De tre siste ukene er derfor flyttet en uke frem.

Svømmehallen vår 2019 oppdatert 060219.pdf

Se også over reglementet for svømmehallen:

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdfHaraldstu

Postet av Lensvik IL den 14. Des 2018

Lensvik IL er i full gang med planlegging av prosjektet Haraldstu i Øyangen. I sommer fikk prosjektet en kjempestart med overrekkelsen av Harald Grønningen skifond. Høsten har gått med til planlegging og utarbeidelse av spillemiddelsøknad. Spillemidler er en viktig del i finansiering av ethvert prosjekt i idretten, men vi er også avhengige av bidrag fra både bedrifter og privatpersoner for å realisere drømmen om et samlingspunkt i skianlegget vårt i Øyangen. 

Som et ledd i dette har vi inngått samarbeid med Orkla Sparebank gjennom lokalverdi.no. Her kan alle bidra etter eget ønske og alle monner drar. Støtt Lensvik IL og Haraldstu, så håper vi å kunne invitere til åpning før neste vintersesong.

Gå inn på lokalverdi.no og gi ditt bidrag her.Svømmehall

Postet av Lensvik IL den 5. Okt 2018

Lensvik IL har siden 1990-tallet hatt en avtale med Agdenes kommune om å stille tilsynsvakter i svømmehallen tre kvelder pr uke. Gjennom det siste året har Agdenes kommune og Lensvik IL hatt en dialog oppfølging av den gamle avtalen, men det ble ikke uten videre enighet om endring av denne avtalen. Med bakgrunn i dette sa Lensvik IL opp den gamle avtalen tidlig sommeren 2018. Etter dette har det blitt utarbeidet en ny avtale og nye retningslinjer for tilsynsvakter, badegjester og foreldre som er mer konkrete og tydelige. Den nye avtalen ble signert av Lensvik IL og Agdenes kommune fredag 5. oktober 2018.

Høstens svømmevaktliste starter dermed tirsdag 16. oktober, etter at høstferien er ferdig. Legg merke til at vakt 2 på tirsdager er markert med rød tekst, noe som betyr at det kun er kvinnelige vakter på disse vaktene. Dette er spesifisert som et krav i den nye avtalen mellom Lensvik IL og kommunen. Andre krav er at tilsynsvakten skal være minst 20 år og i åpningstiden påse at instruksene blir overholdt.

Svømmehallen høst 2018.pdf

Instruksene under kommer til å ligge tilgjengelig i svømmehallen, men det anbefales at alle leser gjennom enten de er vakt eller ikke. Det er mer definert foreldreansvar og det er en tydelig aldersgrense for når barn kan bade alene. Det er også begrensninger på antall badende gjester.

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf

Lensvik IL får utbetalt en årlig sum fra Agdenes kommune for jobben med å holde svømmehallen åpen for kommunens innbyggere på kveldstid. Dette er et fantastisk tilbud som alle nyter godt av. De som blir satt opp som tilsynsvakter gjør en dugnadsinnsats som er viktig for Lensvik IL og den aktiviteten vi kan tilby våre medlemmer. Vi har imidlertid litt få foreldre å fordele byrden på, men hvis noen synes dette er en fin måte å bidra til Lensvik IL, og kunne tenke seg å stille opp mer enn en kveld per halvår, er det bare å si fra til Kåre på e-post ksvanem@icloud.com. Tusen takk for innsatsen alle sammen.
Trenere/ansvarlige handballsesongen 2018/2019

Postet av Lensvik IL den 27. Sep 2018

Damer 5. div.              Robert Thoresen, Synnøve Heien

Jenter 12                    Mona Selbæk

Gutter 14                    Marthe Mæhlen Landrø, Ingalill Meland Brevik

Gutter 11                    Marthe Mæhlen Landrø, Ingalill Meland Brevik, Kamilla Sterten Vinje

Gutter 10                    Liv Marit Selnes, ansvar for 2009 årgangen

                                   Chris Bernard M. Brevik, Ingar Kristoffer Tangvik, ansvar for 2010 årgangen


Minigruppene             Tom Erik Nystrøm, Bjarne S. Strøm, Sanda Svarcbaha

Foreldremøte minigruppene mandag 15. oktober 2018 kl. 18.00 på Lensvik skole.

Treningstider høsten 2018
Treningstider/trenere handball høsten 2018

Postet av Lensvik IL den 4. Sep 2018

Trenere/ansvarlige handballsesongen 2018/2019

Damer 5. div.              Robert Thoresen, Synnøve Heien

Jenter 12                    Mona Selbæk

Gutter 14                    Marthe Mæhlen Landrø, Ingalill Meland Brevik

Gutter 11                    Marthe Mæhlen Landrø, Ingalill Meland Brevik, Kamilla Sterten Vinje

Gutter 10                    Liv Marit Selnes, ansvar for 2009 årgangen

                                   Chris Bernard M. Brevik, Ingar Kristoffer Tangvik, ansvar for 2010 årgangen

Minigruppene             Tom Erik Nystrøm, Bjarne S. Strøm, Sanda Svarcbaha

Foreldremøte for minigruppene mandag 15. oktober 2018 kl. 18:00 på Lensvik skole


Her er treningstidene for lagene i Handballavdelingen. Oppstart blir varslet på lagene sine Facebook sider

TRENINGSTIDER LENSVIK IL HANDBALL.docxTrøndelag på kamp

Postet av Lensvik IL den 24. Aug 2018

Rosenborg Ballklubb inviterer klubbene i Agdenes, Orkdal, Meldal, Rindal og Snillfjord til kamp mot Haugesund på Lerkendal søndag 2. September. 


Invitasjon Orkdal, Meldal, Snillfjord, Rindal og Agdenes.pdfGave til Haraldstu

Postet av Lensvik IL den 17. Aug 2018

Harald Grønningen Skifond har helt siden Grønningen sine aktive dager bidratt med støtte til skitalenter og -entusiaster i Lensvik IL. 

Etter at skikongen Harald Grønningen døde for to år siden har hans kone Ragnhild og styret i Harald Grønningen skifond vurdert hva som skal skje videre med fondet. I vinter kjøpte Lensvik IL Agdenes Røde kors sin hytte i Øyangen, og på Årsmøtet ble det vedtatt at hytta skulle kalles «Haraldstu» for å hedre æresmedlem Harald Grønningen, ta vare på hans minne og formidle hans fantastiske prestasjoner til kommende generasjoner. 

Tidligere i sommer fikk Ragnhild ideen om å avslutte skifondet ved å gi resterende midler til Lensvik IL og deres oppussing av Haraldstu. Dette fremmet hun til fondets styre som var helt enige om at dette var et verdig punktum som ville komme skisporten i Lensvik til gode i lang tid. Torsdag kveld hadde Lensvik IL samlet ildsjeler, styremedlemmer og æresmedlemmer til kveldsmat og formell overrekkelse av fondet. 

Styreleder i Harald Grønningen Skifond, Oddvar Størdal, sto for selve overrekkelsen av 90 200 kr, et stort bilde av Harald, ski og flere andre effekter til utsmykking av Haraldstu. Styreleder i Lensvik IL, Kåre L. Svanem, kunne forsikre Ragnhild om at pengene ville komme godt med og at effektene selvfølgelig skal få hedersplassen når hytta er ferdig oppusset. 

Da det formelle var gjennomført og kveldsmaten kunne inntas gikk samtalen livlig rundt bordene. Heidi Selnes som er med i skistyret og arbeidsgruppa for Haraldstu kunne entusiastisk fortelle om planene for skileikområdet like ved hytta og aktiviteten hun ser for seg på området. «Denne hytta kommer til å bli et samlingspunkt med mye aktivitet for store og små. Dette kommer til å bli så bra!» avsluttet hun med et smil. 

Leif Landrø informerte om arbeidet som har blitt utført i sommer på skitraseene, både på lysløypa og turløypa. «Spesielt på traseen til Turskytterrennet har det vært vanskelig terreng som har krevd veldig mye snø og vært vanskelig å kjøre med løypemaskina», sa Leif. «De verste punktene er planert og utbedret så det skal nå være mulig å kjøre opp spor med betraktelig mindre snø enn tidligere».

Æresmedlemmene som var til stede; Bjarne Landrø, Erik Størdal og Randi Ysland satte stor pris på å bli invitert og uttrykte glede over at det er så stor aktivitet i Lensvik IL. Randi var til og med frempå og ville stille opp som kaffekoker og vaffelsteker i Haraldstu, et fantastisk initiativ fra en av våre trofaste ildsjeler. Ingenting vil være bedre enn om vi får engasjert alle generasjoner i vår aktivitet, og at Haraldstu blir et samlingspunkt i Øyangen.

I disse dager er arbeidsgruppa i gang med planlegging av oppussingen vi skal i gang med. Ønsket er at det skal bli bygd på med sanitæranlegg, litt bodplass og overbygd terasse i tillegg til oppgradering av eksisterende bygg. Høsten og vinteren vil brukes til å få på plass papirarbeidet, så er målet å komme i gang med det praktiske arbeidet våren 2019.

Avslutningsvis takket styreleder for oppmøtet;

«Vi ønsker å ta vare på minnet om Harald Grønningen og hans prestasjoner som virkelig har satt Lensvik IL på det nasjonale idrettskartet. At Ragnhild viser oss den tilliten med å gi oss effekter fra Haralds aktive karriere og så mye penger er vi veldig takknemlige for.» sier Kåre L. Svanem.Jordbærtrimmen 2018 - Ny løyperekord!

Postet av Lensvik IL den 4. Aug 2018

Jordbærtrimmen 2018 ble avholdt 4. august i perfekt løpevær; overskyet og ca. 20 grader. Totalt 294 løpere og trimmere tok seg rundt Utnesvatnet. 49 av disse løp på tid i aktivklassen.

start Jordbærtrimmen 2018


245 trimmere gikk og jogget rundt løypa på formiddagen der noen satt i barnevogn, barn opp til 10 år syklet rundt og noen har vært faste deltagere siden 80-tallet med over 30 Jordbærtrimmer under beltet. Magnar Tøndel deltok for 36. gang og har dermed vært med på alle arrangement siden 1982!

Orkla Sparebank Rekordfond var i år på 8000 kr i både herre- og dameklassen. På forhånd annonserte både Okubamichael Fissehatsion (Tjalve IL) og Lena Selen (Strindheim IL) at de hadde ambisjoner om å sette ny løyperekord. Herrerekorden hadde stått seg siden 1985 og damerekorden er fra 1997. Fissehatsion satte ut i et voldsomt tempo og det var tydelig fra starten at dette kom til å bli ei god tid. Etter å ha ledet fra start til mål klokket han inn på sterke 32:44, hele 33 sekunder bedre enn den gamle rekorden. Dermed tok Fissehatsion med seg rekordfondet på 8000 kr hjem til Oslo.

Lena Selen satte også opp rekordtempo for damene, men etter hvert kom hun i mål på tiden 38:49, 37 sekunder bak rekorden fra 1997. Etter målgang ble det klart at Selen skadet seg etter ca. 7 km og fikk mer og mer smerter i foten inn til mål. Det er nok ikke usannsynlig at Lena hadde satt ny rekord uten skadet fot.

Villaks fra Trondheimsfjorden og jordbær fra Landrø ble delt ut sammen med fine gavepremier fra næringslivet i Agdenes og omegn til vinnerne av alle klasser.

Resultatliste Jordbærtrimmen 2018

Jordbærtrimmen: Kr 8.000,- for ny løyperekord

Postet av Lensvik IL den 15. Jul 2018

Orkla Sparebank Rekordfond

Lensvik er for alle trøndere kjent som jordbærbygda, og da er det naturlig man har et mosjonsløp for å markere dette. Lørdag 4. august arrangerer Lensvik IL Jordbærtrimmen for 36 gang. Løypa er 10,7km og går som vanlig i hovedsak etter grusveg rundt Utnesvatnet med start og målgang ved Lensvik skole.

Jordbærtrimmen er kjent for sin premiering. Klassevinnerne får en halv kasse jordbær, en laks og gavepremie. Løpet har noen mosegrodde løyperekorder, Peder Arne Sylte 33,17 fra 1985 og Anne Hegvold 38,12 i 1997. Orkla Sparebank satte i 2015 opp et rekordfond på kr 2000. Orkla Sparebank Rekordfond øker med kr 2000 hvert år og har nå kommet opp i kr 8.000,-.

Trimklassen starter fra kl 10:00 og fortløpende etter hvert som de melder seg på. Påmelding til aktive åpner kl 10:00 og varer fram til kl 12:30. Starten for de aktive er kl 13:00.

Priser:

Trimklasse - 100 kr (familie 300 kr)

Aktivklasse - 150 kr

Premieutdeling ca. kl 15:00 i Lensvik samfunnshus.HANDBALLAVSLUTNING FOR SESONGEN 2017-2018

Postet av Lensvik IL den 3. Mai 2018

Handballavslutning Onsdag 9.Mai kl 18.00 i Lensvik Samfunnshus.

Program:

Premier til alle spillerne 

Kåring av Årets Spiller på J 12, G 13,  J 14

Åresalg

Frukt og Kakelotteri

Velkommen

HANDBALLAVSLUTNING FOR LENSVIK IL HANDBALL SESONGEN 2017.docx

Se vedlegg for hvem gjør hva!Digitalt klubbkort på Intersport

Postet av Lensvik IL den 18. Apr 2018


De gamle klubbkortene medlemmer i Lensvik IL fikk utdelt for noen år siden skal erstattes av Digitale klubbkort. De medlemmene vi har e-postadresse til vil motta en e-post med link til registrering hos Intersport. Medlemmer som ikke mottar en slik e-post kan ta kontakt med Kåre på ksvanem@icloud.com og få tilsendt link. 

Denne registreringen vil gi 20% rabatt på alle varer bortsett fra våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk og allerede nedsatte varer. Alle som registrerer seg får også et gavekort på 200 kr. På klubbens handledager gis det 30% rabatt.
Klubbdag på Intersport OTI

Postet av Lensvik IL den 18. Apr 2018

Årsmøte 2018

Postet av Lensvik IL den 21. Mar 2018

Årsmøtet 2018 for Lensvik IL ble avholdt på Milano Lensvik Pizzeria tirsdag 20. Mars. 14 medlemmer møtte opp på et innholdsrikt møte.

Protokoll Årsmøte Lensvik IL 2018.pdf

Den største saken var helt klart kjøp av Korpshytta i Øyangen fra Agdenes Røde Kors. Årsmøtet vedtok at Lensvik IL skal kjøpe hytta og utvikle den og området rundt til skihytte og skileikområde. Det ble også vedtatt at hytta skal få navnet Haraldstu.

I tillegg til hyttekjøp og utvikling i Øyangen ble det satt av midler til oppussing på Åsmyra der utvendig terasse og trapp skal skiftes.

Totalt gikk Lensvik IL med et solid overskudd i 2017 og aktivitetsnivået er generelt høyt i alle avdelinger. 

Terje Førland som har ledet Gymnastikk- og Turnavdelingen de siste fire årene og Inger Elisabeth Grønningen som har ledet Ski/Friidrett i samme periode trer ut av sine verv og dermed ut av hovedstyret. De ble takket for innsatsen og gitt en liten oppmerksomhet. Begge fortsetter imidlertid å bidra; Terje som styremedlem i G&T og Inger E som medlem i valgkomiteen.
Barnekretsturnstevnet 2018

Postet av Lensvik IL den 13. Mar 2018

I år er det Meldal IL gym og turn som inviterer til Barnekretsturnstevnet på vegne av STGTK.

Påmeldingsfristen er den 3. april 2018.

Beløpet betales inn til turn på konto: 4270 14 44374 innen samme dato.

Tidligere har vi praktisert at alle må selv avtale hvem som skal ha ansvar for sine barn om de ikke har anledning til å være med selv.

Mer informasjon i linken under:

Innvitasjon BKTS.pdfÅrsmøtedokumenter

Postet av Lensvik IL den 12. Mar 2018

Årsmøtedokumentene er gjort tilgjengelige på: http://www.lensvik-il.no/stora...

Årsmøtet avholdes 20. mars på Milano Lensvik Pizzeria. Alle medlemmer er hjertelig velkommen.

Se innkalling her: http://www.lensvik-il.no/event...
Årsmelding 2017 for Lensvik IL – Gymnastikk og turn

Postet av Lensvik IL den 1. Mar 2018

 

Årsmelding 2017 for Lensvik IL – Gymnastikk og turn

 

Lensvik IL – Gymnastikk og turn har i 2017 hatt følgende styre:

Terje Førland                     leder

Maren R. Ysland               nestleder

Eva Othelie Johnsen         kasserer

Elin Anita Mosbakk            sekretær

Ann Mari Talsnes               styremedlem 

Arnt Johansen                   styremedlem

 

I løpet av året har følgende fungert som trenere:

Mari K. Sletvold, Line Indergård, Silje Ysland, Marius Eriksen Wærdahl, Daniel Fosstvedt og Frode Nilsen.

 

I tillegg til disse har en rekke foresatte vært med som hjelpetrenere på de ulike turnpartiene. Dette er helt nødvendig hjelp for å få gjennomført gode treninger.

 

Takk til alle dere som er med og bidrar til det frivillige arbeidet i laget!

 

Turnavdelingen har omkring 70 turnere. I og med at mange har turn som sin bi-idrett varierer antallet i perioder etter som en del er aktive i perioder på andre arenaer.

 

En del av turnerne har vært aktive på ulike stevner og konkurranser i løpet av året:

·         35 turnere og 19 ledere/foresatte deltok på Barnekretsturnstevnet i Trondheim

·         9 turnere deltok på Ørland Sommercamp

·         13 turnere deltok på Ungdomsturnstevnet på Frøya

 

Avdelingen var med på å arrangere Jordbærtrimmen, og sørget for kiosksalget underveis.

 

Turnavdelingen har også arrangert 2 oppvisninger i Idrettshallen. Disse var i forbindelse med sommer og juleavslutningen.

 

Vi har også ved 2 anledninger engasjert eksterne trenere fra henholdsvis Ørland og Meldal for å inspirere og motivere utøvere og trenere.

 

For turnstyret

Terje Førland

LederInnkalling til foreldremøte for turn

Postet av Lensvik IL den 16. Feb 2018

Det kalles herved inn til foreldremøte for alle som har barn som deltar på turntreninger tirsdag 27.februar kl.17 på Lensvik Skole.

Det forventes at alle som har mulighet møter opp. Se vedlegg.

Mvh

Styret v/leder

Innkalling til foreldremøte febr 2018.pdf
ÅRLIG MØTE HANDBALLAVDELINGEN

Postet av Lensvik IL den 15. Feb 2018

Det årlige møte avholdes 28. Februar INNKALLING TIL ÅRLIG MØTE 23.02.18.docxÅrlig møte Lensvik IL - Gymnastikk og turn

Postet av Lensvik IL den 13. Feb 2018

Årlig møte for Lensvik IL – Gymnastikk og turn

Sted: Lensvik skole

Tid: Onsdag 28. februar 2017 kl. 19.00

Sakliste:

1.     Godkjenning av innkalling og sakliste

2.     Valg av møteleder og møtesekretær

3.     Valg av to til å underskrive møteprotokoll

4.     Godkjenning av årsmelding

5.     Godkjenning av regnskap for 2017

6.     Godkjenning av budsjett for 2018

7.     Valg av 3 representanter til styret

8.     Årlig treningsavgift

9.     Eventuelt

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Postet av Lensvik IL den 14. Jan 2018

Norges Idrettsforbund har laget regler for publisering av bilder på nett. Dette ønsker vi i Lensvik IL å rette oss etter. Vi har lagt til en link i menyen til høyre på vår hovedside, og dere kan finne retningslinjene her.

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund ønsker derfor å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.  Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.  Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Det er en god skikk å alltid spørre om lov før bildet tas. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.Svømmevaktliste vår 2018

Postet av Lensvik IL den 1. Jan 2018


Godt Nyttår!

Vedlagt er ny svømmevaktliste for våren 2018.

Første kveld med åpen hall blir torsdag 4. januar. Hallen blir ikke åpen i vinterferien eller Påska.