Juletilbud Intersport

Postet av Lensvik IL den 29. Nov 2017

Intersport har førjulstilbud på enkelte varer til klubbmedlemmer fra Lensvik IL. Ta med klubbkortet og stikk innom Intersport på OTI-senteret. 

Vintertrening_Fotball_Intersport Orkanger.pdf

Vintertrening_Håndball_Intersport Orkanger.pdf

Core Lifestyle Intersport Orkanger.pdf
G-sport: Kundekveld i hallen 20.09.17

Postet av Lensvik IL den 16. Sep 2017

G-sport vil ta med seg kleskolleksjonen som Lensvik IL benytter. Det vil være mulig å prøve samt bestille.

Sted: Hallen

Tidspunkt: Kl1730 - 1930


Svømmevakt høst 2017

Postet av Lensvik IL den 30. Aug 2017

Ny svømmevaktliste for høsten 2017.

Sesongen starter i uke 36, og hallen vil være åpen til og med uke 50, unntatt høstferien i uke 41.

Svømmehallen høst 2017

Dersom du ikke kan stille på oppsatt vakt, bytt med noen av de andre på lista.

Instruks svømmehall
Jordbærtrimmen 2017

Postet av Lensvik IL den 15. Aug 2017


Jordbærtrimmen ble i år avholdt lørdag 5. august i perfekt løpevær, det var litt grått, men nedbøren holdt seg unna og temperaturen holdt seg behagelig i underkant av 20 grader. Kjøkkenet startet kl 0800 med rensking av jordbær, blanding av vaffelrøre og forberedelser til kiosksalg. Et par timer senere startet påmeldinga og trimmerne strømmet ut i løypa på 10,7 km rundt Utnesvatnet. Totalt var det 194 trimmere i årets jordbærtrim, noe som er et lavt tall historisk sett, men vi velger å tro at det har sammenheng med mange andre arrangement og tilstelninger på samme dag i år.

Etter at de kom i mål var det som vanlig pølser, lapskaus, vafler og ikke minst jordbærdessert å få kjøpt i kiosken og stemninga var god da de aktive satte i gang kl 1300. Blant de aktive var det påmeldte fra 13 til 80 år med en stor spredning i ambisjonsnivå, men samtlige viste upåklagelig innsats. Fra start til mål ble publikum informert av speaker Joar Tøndel som gjorde comeback i rollen. Han hadde kun et krav til å stille opp, og det var at det skulle spilles musikk av Terje Tysland, og slik ble det. Årets sterkeste herre var Sigmund Ofstad fra Rindal IL (38:21) og sterkeste kvinne var Turi Malme fra Hitra FIK (43:46). Begge var et stykke bak løyperekordene; 33:17 satt av Peder A. Sylthe i 1985 og 38:12 satt av Anne Hegvold i 1997. Orkdal Sparebanks rekordfond som deles ut til ny løyperekord var i år på 6000 kr og vil øke til 8000 neste år. Det er bare å legge seg i hardtrening!

I år hadde vi relativt få deltagere, men de lokale bedriftene hadde som vanlig vært gavmilde og bidratt med mange flotte gavepremier. Derfor fikk alle aktive premier, der klassevinnerne fikk en halv kasse jordbær, en laks og gavepremie. Spesielt i år kan det nevnes at Sparebank1 på Orkanger hadde gitt en sjekk på 1000 kr som skulle trekkes blant alle deltagerne. Den heldige vinneren ble Hannah Maas Walseth på 12 år.

Årets jordbærtrim var den 35. i rekken. En godt etablert tradisjon som er en årlig happening i Agdenes og vi i Lensvik IL setter stor pris på at deltagere kommer tilbake år etter år. Et eksempel på det er Magnar Tøndel som fikk sin pokal for 35 års deltagelse. Noe som vil si at han har deltatt på alle Jordbærtrimmer siden 1983, intet mindre enn imponerende.

Takk til alle som bidro til at årets arrangement gikk knirkefritt. 

Vel møtt til alle Jordbærtrimmere 4. august 2018.
Resultatliste Jordbærtrimmen 2017

Postet av Lensvik IL den 5. Aug 2017

Det var totalt 229 deltagere på jordbærtrimmen i år, hvorav 35 som sprang på tid.

Resultatlisten kan lastet ned her.


Turi Malme fra Hitra FIK var beste kvinne på tiden 43 minutter og 46 sekunder, mens Sigmund Ofstad fra Rindal IL ble beste mann på tiden 38 minutter og 21 sekunder.Åse Rekkebo vant i klassen over 80 år. Hun fikk samtidig deltagerpremie for å ha sprunget Jordbærtrimmen 30 ganger.
Handledag hos G-sport Oti

Postet av Lensvik IL den 4. Mai 2017


Tirsdag 9. mai er det handledag hos G-sport Oti for alle idrettslagets medlemmer.

30 % på alle varer! Gjelder ikke våpen, ammunisjon og elektronikk.

10 % på sykkel.

Ny Lensvik-kolleksjon er på plass!
Barnefotballens dag 6. mai

Postet av Lensvik IL den 30. Apr 2017

Lørdag 6. mai arrangerer fotballavdelingen Barnefotballens dag! Det er nærmere 50 påmeldte lag i alderen 7-10 år, og vi håper på en strålende dag!Vedlagt finner dere programmet for dagen.Vi håper alle kommunens innbyggere tar turen for å støtte de unge fotballspillerne fra nær og fjern!Vel møtt!

Program barnefotball 06.05.17.pdf
Ny klubbkolleksjon fra Umbro

Postet av Lensvik IL den 25. Apr 2017

Styret i hovedlaget har plukket ut en ny klubbkolleksjon som skal være gjeldende fra denne sesongen. Vi har ventet på oversikt fra Scantrade, men velger nå å legge ut et litt infoskriv om produktene. Vet mange har etterlyst dette. Produktene kan kjøpes hos G-sport Oti. Det er litt uklart hvor mye de har i butikk, så mulig at noe må bestilles. 20 % rabatt ved bruk av klubbkort.

Treningsgenser:

UMBRO Sublime Half Zip – rød
(499 kr/449 kr)

Treningsbukse:

UMBRO UX-1 Trn Pants – marine/hvit
(499 kr / 449 kr)

Treningsjakke:

UMBRO Core Rain Jacket - rød

(799 kr)

Treningsskjorte:

UMBRO Core Poly Tee – marine eller rød

(199 kr)

Ny klubbkolleksjon
Styrearbeid i praksis - kurs

Postet av Lensvik IL den 27. Mar 2017

Torsdag 23. mars ble alle styremedlemmer i Lensvik IL invitert til å komme på et felles styremøte. Vi har ambisjoner om å samle alle en gang pr år etter at nye styrer er valgt på Årsmøtet og i år inviterte vi Sør-Trøndelag Idrettskrets (STIK) til å komme og holde kurset "Styrearbeid i Praksis" for oss.

Robert Olsvik kom utover og hadde mye god informasjon og nyttige tips til styremedlemmene som vi vil ta med oss i arbeidet framover. Robert engasjerte deltakerne og utfordret på enkelte spørsmål. Vi gjør mye bra i Lensvik IL, og vi har noen utfordringer vi må jobbe videre med. Uansett er det en stor fordel at styrekompetansen heves og vi håper at slike samlinger vil utvikle samarbeidet internt i Lensvik IL på en god måte.

STIK på Facebook.
Oppdatert Klubbhåndbok

Postet av Lensvik IL den 20. Mar 2017

I forberedelsene til årsmøtet i forrige uke ble Klubbhåndbok for Lensvik IL oppdatert. Siste versjon (v 2.1) er lagt ut på hjemmesiden under filarkivet.

Link til Klubbhåndbok for Lensvik IL.

Klubbhåndboka skal gi en god oversikt over arbeidsoppgaver og rutiner i Lensvik IL.

Klubbtilbud G-Sport

Postet av Lensvik IL den 8. Mar 2017

Denne uka er det tilbud for alle klubbmedlemmer på G-sport. Se vedlegg.

Klubbtilbud uke 10