Fotballtreninger kommende høst og vinter

Postet av Lensvik IL - Fotball den 2. Okt 2016

Styret i Lensvik fotball har i styremøte 29.09.16 gjort følgende vedtak angående treninger for den kommende høsten og vinteren:

Ingen av lagene under Lensvik fotball skal ha egne obligatoriske lagstreninger fra og med uke 41. Her menes altså de ordinære treningene lagene har hver uke. De obligatoriske treningene starter opp igjen tidligst i uke 2, 2017. I denne perioden ønsker vi at barna skal prioritere andre idretter i regi av idrettslaget.

I den aktuelle perioden vil fotballavdelingen innimellom tilby frivillige fotballtreninger. Dette vil hovedsakelig være et aktivitetstilbud for de som ikke driver med andre idretter enn fotball, men er selvsagt åpent for alle. Disse treningene skal ikke prioriteres av de som har en stor treningsbelastning til sammen. Her er det viktig at foreldre/foresatte selv vurderer hva som er stor nok treningsbelastning for sitt/sine barn. Husk, fotball er ikke førsteprioritet denne delen av året!

Tidspunkt for de frivillige treningene vil kanskje variere noe, siden vi vil unngå kollisjon med andre treninger, kamper og skirenn. Informasjon vil legges i Spond og på Facebook.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.