Vellykket Grendacup!

Postet av Lensvik IL - Fotball den 2. Sep 2015

Lørdag 29. august ble årets Grendacup arrangert på Åsmyra. Deltakende lag i år var: Mølnbukt 1 og 2, Grønningen/Stranda, Sterten/Landrø, Venes/Åsmul, Åvom Vabrua, Vollahaugen, Sentrum mix, Lærergården og Tøndel. Vi kan også nevne at alderen på spillerne varierte fra 9 år (2005-årgang) til 66 år. Det er rett og slett imponerende! I løpet av dagen ble det til sammen spilt 20 kamper. Kampene ble spilt i vekslende sensommervær og det var gledelig at sola viste seg frem mer og mer utover dagen.

Det var som vanlig stor innsats, masse spilleglede og mye prestisje hele dagen. Lagene var fordelt på tre puljer. Etter det innledende spillet kunne Mølnbukt 1, Sterten/Landrø og Vollahaugen kalle seg gruppevinnere. Det var mange jevne og gode kamper i gruppespillet og det at to av gruppene ble avgjort på målforskjell bekrefter vel dette. Sluttspillet bestod av én play-off kamp, kvartfinaler, semifinaler og finale. Det var stor spenning i mange av sluttspillkampene, og til slutt var det Venes/Åsmul og Mølnbukt 1 som stod igjen med hver sin finaleplass.

Finalen ble meget jevnspilt og ved full tid var stillingen 0-0. Da ble det spilt sudden death i 5 minutter, men også her ble det målløst. Dette skyldtes i hovedsak meget godt keeperspill av Jan Morten Aagesen i Mølnbukt 1 sitt mål. Finalen måtte dermed avgjøres på straffekonkurranse og også her ble det masse spenning. Etter at begge lag hadde tatt fire straffer ledet Mølnbukt 3-2. Mølnbukt bommet derimot på sin siste straffe og dermed hadde Venes/Åsmul sjansen til å utligne. Dessverre for Venes/Åsmul så bommet også de på sin siste straffe. Mølnbukt 1 ble dermed vinner av årets Grendacup. I fjor var de tapende finalist, så det var sikkert artig med seier i år.

Fotballavdelingen vil takke alle fremmøtte tilskuere for en flott dag. I tillegg rettes en stor takk til alle frivillige som bidro for å få cupen gjennomført! Uten de frivillige bidragene er det umulig å få gjennomført slike arrangement. Vi vil også takke banemannskapet på Åsmyra for ei nydelig gressmatte!

Vi håper på en like flott Grendacup neste år og forhåpentligvis er det da enda flere lag som har mulighet til å stille opp på arrangementet!

20150829_154258.jpg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.