Samarbeid med Bambusa

Postet av Lensvik IL den 21. Mar 2022

Etter at fotballavdelinga i fjor hadde en dugnad med salg av sokker som gikk veldig bra, ble Lensvik IL kontaktet av Bambusa om en samarbeidsavtale. Bambusa har levert sokker til salg gjennom idrettslag over hele landet og har gode erfaringer med salg gjennom idrettslag og andre frivillige organisasjoner. Sokkene er av høy kvalitet og er svært behagelige å har på.

I avtalen med Bambusa vil vi to ganger i året få levert poser med 5 pakker sokker i hver. En pose koster 1000 kr, altså 200 kr for hver sokkepakke. Alle aktive utøvere i Lensvik IL vil få en pose hver som de enten kan benytte til eget bruk, eller selge videre. Det blir også mulighet til å kjøpe direkte fra Lensvik IL hvis noen ønsker det.

Første runde med salg av sokker vil være nå før Påske. Kjøp sokkene du trenger fra Lensvik IL, det vil være god støtte og et viktig bidrag til aktiviteten og tilbudet vi gir til våre medlemmer.Turskytterrennet 20. mars 2022

Postet av Lensvik IL den 13. Mar 2022

Påmelding til Turskytterrennet mellom Snillfjord og Lensvik.

Turskytterrennet arrangeres i år for 40. gang siden oppstart i 1965. Søndag 20. mars. 

Starten i år går fra Snilldalen i Snillfjord med målgang ved Øyangen friluftsområde i Lensvik. Rennet er på ca. 20 km i flott turterreng.

Påmelding innen onsdag 16.03 kl 12.00 på enten Lensvik IL eller Krokstadøra IL sine hjemmesider. Etteranmelding på rennkontoret ved Aa skole på renndagen. Rennkontoret er åpent fra kl 09.00 til 11.00.

Turskytterrennet arrangeres i år uten skyting, kun som et turrenn uten konkurranseklasser.

Alle deltakerne må være i mål innen kl 15.00. Utdeling av deltakerpremier m.m skjer i Haraldstu ved Øyangen.

Deltakeravgift; kr 200, kr. 300 ved etteranmelding. Kontant betaling, eller via Vipps ved oppmøte på rennkontoret.

Arrangøren organiserer ingen busstransport.


2 Kommentarer