Svømmevaktliste våren 2017

Postet av Lensvik IL den 9. Des 2016

Ny svømmevaktliste er laget og distribueres i disse dager av Agdenes kommune. Vaktene er satt opp fra og med uke 1 til og med uke 16.

I motsetning til tidligere er det ikke satt opp svømmevakter i vinterferien siden det har vært svært lite besøk i svømmehallen de siste vinterferieukene.

Svømmehallen vår 2017

Dersom du ikke kan stille på oppsatt vakt, bytt med noen av de andre på lista.

Instruks svømmehall

Svømmehall åpningstider
Historisk idrettskveld

Postet av Lensvik IL den 22. Nov 2016

Agdenes historielag arrangerer sammen med Lensvik Idrettslag idrettshistorisk mimrekveld med fremvisning av gamle bilder samt intervju av "gamle idrettshelter" - Bjarne Landrø, Nils J Meland og Eirik Størdal.

Tidspunkt: Onsdag 30.11.2016 kl.19.00

Sted: Frivilligsentralens lokaler i Rådhuset.

Salg av kaffe/vafler

Vel møtt til en trivelig og interessant kveld med mange gode idrettshistorier.Handledag G-Sport

Postet av Lensvik IL den 15. Nov 2016

Onsdag 23.11 er det handledag hos G-Sport med 30% avslag på det meste. (unntak; Elektronikk, våpen og Peak). En fin anledning til å handle julegaver og sportsutstyr til en god pris.

Dette gjelder begge butikker, men klubbklær finnes kun på OTI.

Minner om at de som skal trykke på gensere og andre klær kan gjøre dette på OTI.

Husk å ta med klubbkort når du handler.Svømmevakter høst 2016

Postet av Lensvik IL den 1. Sep 2016

Ny svømmevaktliste er laget og distribueres i disse dager av Agdenes kommune. Vaktene er satt opp fra og med uke 36 til og med uke 50.

Svømmehallen høst 2016.pdf

Hvis du ikke kan stille på oppsatt vakt, bytt med noen av de andre.

Svømmehall åpningstider høst 2016.pdf
Harald Grønningen

Postet av Lensvik IL den 27. Aug 2016

I går kveld fikk vi den triste meldingen om at Harald Grønningen er død.

Harald har vært æresmedlem i Lensvik IL siden 1960 og har gjennom, og etter, skikarrieren representert Lensvik IL på en forbilledlig måte. Gjennom sine prestasjoner og sin væremåte har Harald gjort Agdenes, Grønningen, Lensvika og Lensvik IL kjent over det ganske land. Tusen takk Harald, for måten du har stilt opp for Lensvik IL på, vi er deg evig takknemlige.

Søndag 28. august kl 1800 vil vi i Lensvik IL legge ned krans ved statuen i Grønningenparken i Lensvik. Alle er hjertelig velkommen til å komme og være med på en kort minnestund.God sommer

Postet av Lensvik IL den 3. Jul 2016

Da var sommeren plutselig her og vi kan se fram til varme dager og ferietid. Styret hadde siste møte før sommeren mandag 27/6 hvor styresaker ble diskutert og planlegging av Jordbærtrimmen fortsatte. Mange bedrifter er spurt om å bidra med gavepremier og jeg er sikker på at vi også i år får et bugnende premiebord på Jordbærtrimmen den 6. august. Orkdal Sparebank Rekordfond som ble opprettet i fjor, dobler i år sin verdi til 4000 kr hvis noen tar løyperekorden. I ukene som kommer vil mange bli spurt om å bidra på Jordbærtrimmen og jeg er sikker på at vi også i år skal få til et bra arrangement til glede for store og små trimmere og springere. På forhånd takk til alle dere som stiller opp.

Alle gruppene har mye på gang. Håndballgruppa har nettopp gjennomført et skikkelig dugnadsarbeid med servering på Kibneb-festivalen. Uhorvelig mange timer har gått med til å skaffe god inntekt til Håndballen i Lensvik IL. Godt jobba!

I fotballgruppa er det rolig med kamper nå i juli, men mange lag har deltatt på cuper før ferien og i august er det cup igjen før høstsesongen sparkes i gang. Etter skolestart blir Grendacupen, tradisjon tro, arrangert på Åsmyra.

Ski/friidrett har kommet godt i gang med treningstilbud hver onsdag kl 1730. Et variert tilbud for alle fra 6 til 12 år som flere bør prøve. Skigruppa har også startet arbeidet med å finansiere ny løypemaskin.

Turngruppa jobber med forberedelser til Ungdomskretsturnstevnet som skal arrangeres i Lensvik helga uke 41 (14-16 oktober). Gruppa skal også arrangere trenerkurs.

Vi ser fram til en begivenhetsrik høst, men først skal vi nyte sommeren. God sommer til alle fra styret i Lensvik IL.

Internasjonal vennskapskamp

Postet av Lensvik IL den 13. Jun 2016

Søndag 12. juni spilte old-boys gjengen i Lensvik IL vennskapskamp mot FC Narjanta fra Litauen. Mindaugas Bernatavicius (Minde), opprinnelig fra Litauen, men som nå er bosatt i Agdenes og som har spilt fotball i Lensvika i mange år, fikk besøk av venner fra hjemstedet denne helga. Kampen gikk på Åsmyra med glimrende forhold og en god tone.

Felles lagbilde før kampstart. Lensvik i rødt og FC Narjanta i blått.

Første omgang ble dominert av laget fra Lensvika som ledet 3-0 til pause. Etter pause bølget spillet frem og tilbake, og da sluttsignalet gikk sto det 4-4. Etter en kort debatt mellom lagene ble det klart at avgjørelsen skulle tas med straffesparkkonkurranse. Lensvik traff på alle sine straffer, men gjestene fra Litauen hadde en suser i stanga. Dermed endte oppgjøret med seier til hjemmelaget. 5-4 etter straffer.

Gaveoverrekkelser før kampstart.Hederskveld

Postet av Lensvik IL den 6. Jun 2016

Lensvik IL fyller i år 110 år. I den anledning var det naturlig å arrangere en ny hederskveld for å hedre de mange frivillige som har stilt opp og jobbet frivillig under idrettslagets stolte fane gjennom mange år. Arrangementet fant sted på Gnuttu fredag 27. mai og var som seg hør og bør en høytidelig aften.

Deltakerne ble først underholdt av noen dyktige barn, som både danset og sang. Disse representerte et bredt utvalg av idrettslagets avdelinger.

Etterpå hadde Kåre Svanem (leder i hovedlaget) en grundig og innholdsrik gjennomgang av de viktigste milepælene i de siste 10 årene i idrettslaget. Utrolig mye har skjedd i løpet av denne perioden: Idrettshallen ble bygget og flerbrukshuset renovert, sentralidrettsanlegget bygget, lysløypa har blitt bygget, løypemaskin innkjøpt og alle idrettslagets avdelinger har stått for mange store arrangementer. Dette er tydelige tegn på at det gjøres en formidabel innsats fremdeles av de frivillige. Talen kan dere lese her: Tale.pdf

Etter kveldens hovedtale ble det servert nydelig koldtbord. Når gjestene hadde fått spist seg gode og mette var det duket for kveldens høydepunkt. Da skulle det deles ut ulike æresbevisninger. Følgende ble hedret for sitt arbeid for frivilligheten i idrettslaget:

Innsatsmedalje i Bronse:

Daniel Fosstvedt, Erlend Ysland, Knut Håvard Åsmul, Olav Sterten, Liv Marit Selnes, Eiliv Grostad og Jan Arild Sletvold.

Hedersmedalje i Sølv:

Beate Bonvik, Linn Gården og Leif Edvard Landrø

Æresmedalje i Gull og Æresmedlemskap:

Turid Ysland, Randi Ysland og Joar Tøndel

Etter utdelingene og fotografering av stolte og ydmyke damer og menn ble det selvfølgelig mange fine takketaler fra de nye æresmedlemmene. Randi trakk linjer tilbake til sitt første møte med idretten på fredsmarsjen i 1945. Dette ga for henne en sterk tilknytning til idretten og gjorde det naturlig å søke til Lensvik IL når hun flyttet til Lensvik.

Hovedlaget vil nok en gang benytte anledningen til å takke dere alle sammen for det enorme arbeidet dere har lagt ned i idrettslagets tjeneste gjennom mange, mange år!

For hele Lensvik IL

Våre nye Æresmedlemmer: Randi Ysland, Joar Tøndel og Turid Ysland.Jordbærtrimmen 2015

Postet av Lensvik IL den 29. Mai 2016

RESULTATLISTE JORDBÆRTRIMMEN 2015Liste over alle som har deltatt i Jordbærtrimmen og hvor mange ganger den er gjennomført: Deltagerliste til og med 2015Artikkel i Avisa Sør-Trøndelag om årets JordbærtrimmenJordbærtrimmen ble arrangert lørdag 1. august. Starttid for trimklassen er 11:00, mens mosjonister og aktive starter kl 14:00.
Dersom noen ønsker å melde på en gruppe deltagere kan dette gjøres på e-post innen 31. juli; ksvanem@icloud.comI 2014 var det 311 deltagere i Jordbærtrimmen.

I trimklassen deltok 241, i mosjon 12, mens i aktivklassen deltok hele 58 personer.

Vi må tilbake til 1998 for å finne like gode deltagerantall i aktivklassen.

Her finner du resultatlisten for aktiv og mosjon: Resultatliste Jordbærtrimmen 2014.


Link til artikkel fra 2014 om Jordbærtrimmen i Avisa Sør-TrøndelagNytt turnutstyr!

Postet av Lensvik IL den 3. Mai 2016

Vi kan med glede melde at det nye turnutstyret nå er på plass!

Avslutningskveld håndballavdelinga 4. mai

Postet av Lensvik IL den 25. Apr 2016

Onsdag 4/5 kl. 1800 blir det håndballavslutning i Lensvik samfunnshus.

Se vedlegg for program og dugnadsliste.

Avslutningskveld sesongen 2015-2016.pdfInvitasjon til Ørland sommercamp

Postet av Lensvik IL den 12. Apr 2016

Invitasjonene vil bli utdelt under turntreningene tirsdag 12. april.


Invitasjon Ørland sommercamp 2016 -2.pdfFotballtrening for G13: mandager kl. 18:30 - 20:00

Postet av Lensvik IL den 5. Apr 2016

G13 består av spillere født 2002, 2003 og 2004.

Trener: Sindre Stiauren mob. 934 92 146
Oppmann: Torill Leinhardt mob. 400 13 842

Treninger mandager kl. 18:30 - 20:00 på kunstgressbanen v/ Lensvik skole

Kampdager våren -16: i hovedsak tirsdager, se link til terininliste her

UTS 2016

Postet av Lensvik IL den 1. Apr 2016

Datoen for Ungdomsturnstevnet er nå klar, og er satt til helgen 14. - 16. oktober 2016.

Oppdatering BKTS 2016

Postet av Lensvik IL den 22. Mar 2016

Per 22. mars er det 23 turnere og 12 ledere som skal ha overnatting på turnstevnet. I tillegg er det 12 turnere og mange voksne som blir med, men som ikke skal overnatte på skolen. De fleste av disse overnatter på campingplass i nærheten. Dette betyr at vi blir 35 turnere og 12 ledere på BKTS 2016.

Årsmøte gjennomført

Postet av Lensvik IL den 19. Mar 2016

Tirsdag 15. mars ble Årsmøtet i Lensvik IL gjennomført på Lensvik kro. Årsmeldinger, regnskap og budsjett til alle avdelingene ble gjennomgått og godkjent.

Det var to innkomne saker som ble diskutert og vedtatt. Ny Lov for Lensvik IL ble vedtatt. Dette var en sak som fulgte etter vedtak på Idrettstinget i 2015.

I tillegg ble æresstatuttene gjennomgått og endret etter forslag fra Hovedstyret.

Etter Årsmøtet fikk avtroppende leder i skiavdelinga en liten oppmerksomhet. Siv Westby har vært en aktiv bidragsyter i Lensvik IL siden 2010 innen både ski/friidrett, fotball og i hovedlaget, som nå trekker seg ut pga flytting. Takk for innsatsen Siv.

Protokoll fra Årsmøtet

Ny Lov for Lensvik IL

Klubbhåndbok med oppdaterte æresstatutterPåmeldingsfrist BKTS 2016

Postet av Lensvik IL den 16. Mar 2016

Dette er en påminnelse om at fristen for påmelding til BKTS 2016 går ut torsdag 17.mars.

Ved påmelding oppgi:

Navn, fødselsdato, med/uten overnatting, og eventuelt størrelse på t-skjorte.

Påmelding: terjeilensvik@hotmail.comUngdomskretsturnstevne 2016

Postet av Lensvik IL den 11. Mar 2016

I forbindelse med Lensvik IL avdeling Turn og Gymnastikk sitt 10-årsjubileum, har vi bestemt oss for å arrangere Ungdomsturnstevne 2016.

Dato for arrangementet er ikke satt. Mer informasjon kommer.Påmelding og informasjon til Barnekretsturnstevne 2016

Postet av Lensvik IL den 10. Mar 2016

scan-2016-03-10-12-53-54-597.pdf

Til opplysning:

Vi ønsker at flest mulig av barna blir med på stevnet, så om dette medfører utfordringer; ta kontakt - så forsøker vi å få til en god løsning for alle parter. Årskullet 2009 er de yngste som får delta.