God sommer

Postet av Lensvik IL den 3. Jul 2016

Da var sommeren plutselig her og vi kan se fram til varme dager og ferietid. Styret hadde siste møte før sommeren mandag 27/6 hvor styresaker ble diskutert og planlegging av Jordbærtrimmen fortsatte. Mange bedrifter er spurt om å bidra med gavepremier og jeg er sikker på at vi også i år får et bugnende premiebord på Jordbærtrimmen den 6. august. Orkdal Sparebank Rekordfond som ble opprettet i fjor, dobler i år sin verdi til 4000 kr hvis noen tar løyperekorden. I ukene som kommer vil mange bli spurt om å bidra på Jordbærtrimmen og jeg er sikker på at vi også i år skal få til et bra arrangement til glede for store og små trimmere og springere. På forhånd takk til alle dere som stiller opp.

Alle gruppene har mye på gang. Håndballgruppa har nettopp gjennomført et skikkelig dugnadsarbeid med servering på Kibneb-festivalen. Uhorvelig mange timer har gått med til å skaffe god inntekt til Håndballen i Lensvik IL. Godt jobba!

I fotballgruppa er det rolig med kamper nå i juli, men mange lag har deltatt på cuper før ferien og i august er det cup igjen før høstsesongen sparkes i gang. Etter skolestart blir Grendacupen, tradisjon tro, arrangert på Åsmyra.

Ski/friidrett har kommet godt i gang med treningstilbud hver onsdag kl 1730. Et variert tilbud for alle fra 6 til 12 år som flere bør prøve. Skigruppa har også startet arbeidet med å finansiere ny løypemaskin.

Turngruppa jobber med forberedelser til Ungdomskretsturnstevnet som skal arrangeres i Lensvik helga uke 41 (14-16 oktober). Gruppa skal også arrangere trenerkurs.

Vi ser fram til en begivenhetsrik høst, men først skal vi nyte sommeren. God sommer til alle fra styret i Lensvik IL.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.