Hederskveld

Postet av Lensvik IL den 6. Jun 2016

Lensvik IL fyller i år 110 år. I den anledning var det naturlig å arrangere en ny hederskveld for å hedre de mange frivillige som har stilt opp og jobbet frivillig under idrettslagets stolte fane gjennom mange år. Arrangementet fant sted på Gnuttu fredag 27. mai og var som seg hør og bør en høytidelig aften.

Deltakerne ble først underholdt av noen dyktige barn, som både danset og sang. Disse representerte et bredt utvalg av idrettslagets avdelinger.

Etterpå hadde Kåre Svanem (leder i hovedlaget) en grundig og innholdsrik gjennomgang av de viktigste milepælene i de siste 10 årene i idrettslaget. Utrolig mye har skjedd i løpet av denne perioden: Idrettshallen ble bygget og flerbrukshuset renovert, sentralidrettsanlegget bygget, lysløypa har blitt bygget, løypemaskin innkjøpt og alle idrettslagets avdelinger har stått for mange store arrangementer. Dette er tydelige tegn på at det gjøres en formidabel innsats fremdeles av de frivillige. Talen kan dere lese her: Tale.pdf

Etter kveldens hovedtale ble det servert nydelig koldtbord. Når gjestene hadde fått spist seg gode og mette var det duket for kveldens høydepunkt. Da skulle det deles ut ulike æresbevisninger. Følgende ble hedret for sitt arbeid for frivilligheten i idrettslaget:

Innsatsmedalje i Bronse:

Daniel Fosstvedt, Erlend Ysland, Knut Håvard Åsmul, Olav Sterten, Liv Marit Selnes, Eiliv Grostad og Jan Arild Sletvold.

Hedersmedalje i Sølv:

Beate Bonvik, Linn Gården og Leif Edvard Landrø

Æresmedalje i Gull og Æresmedlemskap:

Turid Ysland, Randi Ysland og Joar Tøndel

Etter utdelingene og fotografering av stolte og ydmyke damer og menn ble det selvfølgelig mange fine takketaler fra de nye æresmedlemmene. Randi trakk linjer tilbake til sitt første møte med idretten på fredsmarsjen i 1945. Dette ga for henne en sterk tilknytning til idretten og gjorde det naturlig å søke til Lensvik IL når hun flyttet til Lensvik.

Hovedlaget vil nok en gang benytte anledningen til å takke dere alle sammen for det enorme arbeidet dere har lagt ned i idrettslagets tjeneste gjennom mange, mange år!

For hele Lensvik IL

Våre nye Æresmedlemmer: Randi Ysland, Joar Tøndel og Turid Ysland.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.