Ansiktsløft på klubbhuset

Postet av Lensvik IL den 7. Aug 2020

Siden tidlig i vår har store deler av klubbhuset fått seg et ansiktsløft og huset på Åsmyra er klart til å fungere som skole for Lensviks yngste elever i noen måneder. 

Lensvik skole rives i disse dager og i tiden framover vil en ny og moderne skole reise seg, men denne prosessen har også gitt skoleledelsen noen utfordringer med hvor de skal plassere elevene. Lensvik IL har i lengre tid vært i dialog med rektor om bruk av Åsmyra, og allerede før sommerferien flyttet elever og lærere inn i lokalene som skal fungere som klasserom for 1.-4. Klasse og SFO. For Lensvik IL ble dette et dytt for å sette i gang en lenge etterlengtet ryddesjau, og når noen «ja-pensjonister» med Hans Petter Meland i spissen tok på seg å male de gamle panelveggene i alle rom, ble det veldig fint. 

I sommer har snekkere skiftet bordkledning på en vegg og 9 vinduer. Vi har tilrettelagt for rømningsveier og malt huset utvendig. Det har også vært en rørlegger innom og gjort noen småting. Etter litt kluss med noen forsvunnede rør, har vi fått gjort klart til å trekke fiber inn i bygget, så elever og lærere kan jobbe med nettilgang.

Kort oppsummert har veldig mange hjulpet til med å få Åsmyra klart til skolebruk, og Lensvik IL vil rette en stor takk til alle som har bidratt fra mars til nå. Fotballgruppa har fått litt mindre plass til lager og garderober, men har vært utrolig tilpasningsdyktige for å legge til rette. Vi har fremdeles noe som gjenstår i garderobedelen av bygget, og det vil bli enda flere oppgraderinger når utleieperioden er ferdig. 

Igjen; Tusen takk for innsatsen. Og; Vi håper småtrinnet får et bra opphold i klubbhuset på Åsmyra.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.