Trening med landslagsstjerne

Postet av Lensvik IL den 17. Mar 2019

Lørdag 16. mars var landslagsstjerne, tysklandsproff og halvt lensviking Magnus Abelvik Rød i Lensvik på besøk hos sine besteforeldre. Bestemor Karen Abelvik var ikke snauere enn at hun tok kontakt med Lensvik IL som organiserte trening med Lensvik IL sine unge spillere på veldig kort varsel. Magnus var sporty og stilte opp sammen med bestemor i hallen en lørdag ettermiddag. Sjelden har spillerne vært så konsentrerte og lydhøre som når "vår egen" landslagsspiller instruerte og veiledet i en og en halv time.

"Treninga var veldig bra og han ga mange gode råd. Vi lærte også mange nye, gode øvelser og hele treninga var artig" sa Ane. "Og det var veldig bra at aktivitetene passet for alle, uansett om det var jente eller gutt, og uansett alder."

Etter treninga var det tid for selfies og autografskriving, og Magnus stilte smilende opp på alt han ble spurt om. Magnus selv var fornøyd med seansen og mente det var ei trivelig stund i hallen. Han var også imponert over anlegget og mente vi i Lensvik er heldige med et så komplett område så tett inntil skole og barnehage.

Lensvik IL ønsker Magnus lykke til med sesongavslutningen i Bundesliga med SG Flensburg-Handewitt, og ikke minst med EM på hjemmebane på nyåret i 2020. Da vil det nok være en stor gjeng i Lensvika som heier ekstra mye på Norge og Magnus Abelvik Rød.

Teodor og Leah Mari får instrukser.

Magnus lærer bort nye øvelser til en lydhør gjeng.

Tøying og samtale etter treninga. 

Selfies og autografer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.