Intersport MedlemsApp

Postet av Lensvik IL den 25. Sep 2021

Intersport har en app der Lensvik IL sin avtale nå er lagt inn. Alle medlemmer som ønsker medlemsrabatt når de handler på Intersport må legge inn appen på sin telefon og knytte seg opp mot Lensvik IL.

Hvis du søker på Intersport der du laster ned apper, vil det komme opp flere muligheter. Den riktige appen heter kun "Intersport" og har hvit logo på blå bakgrunn:

Etter at appen er lastet ned vil du bli bedt om å legge inn en profil. Etter at dette er gjort kan man knytte seg til en klubb, i dette tilfellet Lensvik IL. 

Gå inn på profil (nederste linje), Trykk Rediger bak Klubbtilknytning og let frem Lensvik IL. Det kan komme opp spørsmål om å legge inn en kode, denne er Lensvik :

Da skal det bare være å åpne appen og vise strekkoden når du betaler hos Intersport OTI på Orkanger.
Svømmehallen vår 22

Postet av Lensvik IL den 21. Sep 2021

Kommunen ga 18.01.22 beskjed om at svømmehallen skal åpnes igjen. I Lensvik åpner vi hallen fra onsdag 19.01.

I Lensvik gjør vi det på samme måte som tidligere der foreldre i idrettslaget fordeles utover kveldene der hallen er åpen. Dette er en jobb vi i Lensvik IL gjør som er til det beste for alle i bygda som ønsker å bruke hallen. 

Svømmehallen vår 2022.pdf

Det er fremdeles noen koronatiltak som vaktene må følge opp. Følgende dokumenter blir skrevet ut og lagt i permen på vaktrommet.

svømmebasseng åpning 04.10.21.pdf

Folkebad smittevern.pdf

Folkebad kviteringsskjema for utført smitterenhold.pdf

Folkebad navneliste.pdf

Kos dere i bassenget!
Jordbærtrimmen 2021

Postet av Lensvik IL den 8. Aug 2021

Lørdag 7. august ble årets utgave av Jordbærtrimmen arrangert. Grunnet anleggsarbeid med bygging av ny Lensvik skole foregikk hele arrangementet utendørs fra påmelding til premieutdeling. Både været og stemningen var heldigvis veldig bra. 


220 deltakere gikk turen rundt Utnesvatnet i trimklassen og da startskuddet gikk for de aktive var det 56 løpere som startet. Spesielt gledelig var det i år at hele 19 løpere fra Lensvik IL deltok.

Trond Ørjan Eide fra Svorkmo NOI var i år raskeste løper med en tid på 33:24. Raskeste dame var Selma Nevin fra Strindheim IL på tiden 40:52.

Beste lokale herreløper var unge Isak Ulkestad Storås og raskeste lokale dame var Inger Elisabeth Grønningen.

resultat jordbærtrimmen 2021.pdf
Svømmehallen stenger til Påske

Postet av Lensvik IL den 11. Mar 2021

Orkland kommune har bestemt at alle svømmehaller i kommunen sesongstenger 31. mars. Lensvik IL sine svømmevakter fortsetter å ha åpent som vanlig frem til og med torsdag 25. mars. Vaktene etter Påske utgår.

https://www.orkland.kommune.no/svoemmebassengene-stenger-for-sesongen.6373769-507017.html

Svømmevaktlista for våren 2021 ble utarbeidet i henhold til tidligere avtale inngått med Agdenes kommune. Ny avtale forventes utarbeidet før høstsesongen og rammene vil da være klare før vaktlista blir distribuert.Fantastiske forhold i Øyangen

Postet av Lensvik IL den 3. Feb 2021

Ane og Linnea har vært i Øyangen og laget en video som en del av en skoleoppgave. De gikk fra Haraldstu til Svarttjønna på fantastiske forhold i nydelig vintervær. Kom dere ut på ski!1 Kommentar