Svømmehallen vår 22

Postet av Lensvik IL den 21. Sep 2021

Kommunen ga 18.01.22 beskjed om at svømmehallen skal åpnes igjen. I Lensvik åpner vi hallen fra onsdag 19.01.

I Lensvik gjør vi det på samme måte som tidligere der foreldre i idrettslaget fordeles utover kveldene der hallen er åpen. Dette er en jobb vi i Lensvik IL gjør som er til det beste for alle i bygda som ønsker å bruke hallen. 

Svømmehallen vår 2022.pdf

Det er fremdeles noen koronatiltak som vaktene må følge opp. Følgende dokumenter blir skrevet ut og lagt i permen på vaktrommet.

svømmebasseng åpning 04.10.21.pdf

Folkebad smittevern.pdf

Folkebad kviteringsskjema for utført smitterenhold.pdf

Folkebad navneliste.pdf

Kos dere i bassenget!
Hederskveld

Postet av Lensvik IL den 6. Jun 2016

Lensvik IL fyller i år 110 år. I den anledning var det naturlig å arrangere en ny hederskveld for å hedre de mange frivillige som har stilt opp og jobbet frivillig under idrettslagets stolte fane gjennom mange år. Arrangementet fant sted på Gnuttu fredag 27. mai og var som seg hør og bør en høytidelig aften.

Deltakerne ble først underholdt av noen dyktige barn, som både danset og sang. Disse representerte et bredt utvalg av idrettslagets avdelinger.

Etterpå hadde Kåre Svanem (leder i hovedlaget) en grundig og innholdsrik gjennomgang av de viktigste milepælene i de siste 10 årene i idrettslaget. Utrolig mye har skjedd i løpet av denne perioden: Idrettshallen ble bygget og flerbrukshuset renovert, sentralidrettsanlegget bygget, lysløypa har blitt bygget, løypemaskin innkjøpt og alle idrettslagets avdelinger har stått for mange store arrangementer. Dette er tydelige tegn på at det gjøres en formidabel innsats fremdeles av de frivillige. Talen kan dere lese her: Tale.pdf

Etter kveldens hovedtale ble det servert nydelig koldtbord. Når gjestene hadde fått spist seg gode og mette var det duket for kveldens høydepunkt. Da skulle det deles ut ulike æresbevisninger. Følgende ble hedret for sitt arbeid for frivilligheten i idrettslaget:

Innsatsmedalje i Bronse:

Daniel Fosstvedt, Erlend Ysland, Knut Håvard Åsmul, Olav Sterten, Liv Marit Selnes, Eiliv Grostad og Jan Arild Sletvold.

Hedersmedalje i Sølv:

Beate Bonvik, Linn Gården og Leif Edvard Landrø

Æresmedalje i Gull og Æresmedlemskap:

Turid Ysland, Randi Ysland og Joar Tøndel

Etter utdelingene og fotografering av stolte og ydmyke damer og menn ble det selvfølgelig mange fine takketaler fra de nye æresmedlemmene. Randi trakk linjer tilbake til sitt første møte med idretten på fredsmarsjen i 1945. Dette ga for henne en sterk tilknytning til idretten og gjorde det naturlig å søke til Lensvik IL når hun flyttet til Lensvik.

Hovedlaget vil nok en gang benytte anledningen til å takke dere alle sammen for det enorme arbeidet dere har lagt ned i idrettslagets tjeneste gjennom mange, mange år!

For hele Lensvik IL

Våre nye Æresmedlemmer: Randi Ysland, Joar Tøndel og Turid Ysland.Jordbærtrimmen 2015

Postet av Lensvik IL den 29. Mai 2016

RESULTATLISTE JORDBÆRTRIMMEN 2015Liste over alle som har deltatt i Jordbærtrimmen og hvor mange ganger den er gjennomført: Deltagerliste til og med 2015Artikkel i Avisa Sør-Trøndelag om årets JordbærtrimmenJordbærtrimmen ble arrangert lørdag 1. august. Starttid for trimklassen er 11:00, mens mosjonister og aktive starter kl 14:00.
Dersom noen ønsker å melde på en gruppe deltagere kan dette gjøres på e-post innen 31. juli; ksvanem@icloud.comI 2014 var det 311 deltagere i Jordbærtrimmen.

I trimklassen deltok 241, i mosjon 12, mens i aktivklassen deltok hele 58 personer.

Vi må tilbake til 1998 for å finne like gode deltagerantall i aktivklassen.

Her finner du resultatlisten for aktiv og mosjon: Resultatliste Jordbærtrimmen 2014.


Link til artikkel fra 2014 om Jordbærtrimmen i Avisa Sør-TrøndelagÅrsmøte gjennomført

Postet av Lensvik IL den 19. Mar 2016

Tirsdag 15. mars ble Årsmøtet i Lensvik IL gjennomført på Lensvik kro. Årsmeldinger, regnskap og budsjett til alle avdelingene ble gjennomgått og godkjent.

Det var to innkomne saker som ble diskutert og vedtatt. Ny Lov for Lensvik IL ble vedtatt. Dette var en sak som fulgte etter vedtak på Idrettstinget i 2015.

I tillegg ble æresstatuttene gjennomgått og endret etter forslag fra Hovedstyret.

Etter Årsmøtet fikk avtroppende leder i skiavdelinga en liten oppmerksomhet. Siv Westby har vært en aktiv bidragsyter i Lensvik IL siden 2010 innen både ski/friidrett, fotball og i hovedlaget, som nå trekker seg ut pga flytting. Takk for innsatsen Siv.

Protokoll fra Årsmøtet

Ny Lov for Lensvik IL

Klubbhåndbok med oppdaterte æresstatutter