Jordbærtrimmen 2019 - Resultatliste

Postet av Lensvik IL den 24. Jun 2019

Resultatliste 2019.pdf

Lensvik er for alle trøndere kjent som jordbærbygda, og da er det naturlig man har et mosjonsløp for å markere dette. Lørdag 3. august arrangerer Lensvik IL Jordbærtrimmen for 37. gang. Løypa er 10,7km og går som vanlig i hovedsak etter grusveg rundt Utnesvatnet med start og målgang ved Lensvik skole.

Jordbærtrimmen er kjent for sin premiering. Klassevinnerne får en halv kasse jordbær og gavepremie. I fjor tok Okubamichael Fissehatsion løyperekorden med tiden 32:44 og slo dermed den gamle rekorden fra 1985. For damene er det Anne Hegvold som innehar rekorden med tiden 38:12, satt i 1997. Orkla Sparebank satte i 2015 opp et rekordfond på kr 2000. Orkla Sparebank Rekordfond øker med kr 2000 hvert år og har nå kommet opp i kr 10.000,- for damene. For herrene blir dette første året, og dermed er det en premie på kr. 2000 for løyperekorden.

Trimklassen starter fra kl 10:00 og fortløpende etter hvert som de melder seg på. Påmelding til aktive åpner kl 10:00 og varer fram til kl 12:30. Starten for de aktive er kl 13:00.

Priser:

Trimklasse - 100 kr (familie 300 kr)

Aktivklasse - 150 kr

Premieutdeling ca. kl 15:00 i Lensvik samfunnshus.

Løypekart finnes her.

Allidrett for ungdom i Adressa

Postet av Lensvik IL den 24. Mai 2019

Mari og gjengen i Allidrett for ungdom er med i Adressas artikkel om frafall i ungdomsidretten i dag (24.05.2019). Artikkelen står på side 28 i papiravisa og på nett: https://www.adressa.no/100Sport/idrettspolitikk/Silje-18-var-lei-av-konkurransejaget-Na-gir-hun-ungdom-i-Trondheim-et-unikt-treningstilbud-274192b.html

Allidrett for ungdom

Postet av Lensvik IL den 24. Mar 2019

Hei! Har du lyst til å delta på allidrett for ungdom? Allidrett for ungdom er et tilbud for ungdomskolen og vgs, og du trenger ikke å delta/være aktiv i noen andre idretter for å være med.  Første trening vil det bli morsomme aktiviteter med fokus på basistrening. Instruktører første trening vil bli Heidi Selnes og Mari Sletvold.

Antrekk: treningsklær

Oppstart mandag 01.04.19 kl. 19.00-20.00 i gymsalen.

Få med deg noen venner og kom!

Trening med landslagsstjerne

Postet av Lensvik IL den 17. Mar 2019

Lørdag 16. mars var landslagsstjerne, tysklandsproff og halvt lensviking Magnus Abelvik Rød i Lensvik på besøk hos sine besteforeldre. Bestemor Karen Abelvik var ikke snauere enn at hun tok kontakt med Lensvik IL som organiserte trening med Lensvik IL sine unge spillere på veldig kort varsel. Magnus var sporty og stilte opp sammen med bestemor i hallen en lørdag ettermiddag. Sjelden har spillerne vært så konsentrerte og lydhøre som når "vår egen" landslagsspiller instruerte og veiledet i en og en halv time.

"Treninga var veldig bra og han ga mange gode råd. Vi lærte også mange nye, gode øvelser og hele treninga var artig" sa Ane. "Og det var veldig bra at aktivitetene passet for alle, uansett om det var jente eller gutt, og uansett alder."

Etter treninga var det tid for selfies og autografskriving, og Magnus stilte smilende opp på alt han ble spurt om. Magnus selv var fornøyd med seansen og mente det var ei trivelig stund i hallen. Han var også imponert over anlegget og mente vi i Lensvik er heldige med et så komplett område så tett inntil skole og barnehage.

Lensvik IL ønsker Magnus lykke til med sesongavslutningen i Bundesliga med SG Flensburg-Handewitt, og ikke minst med EM på hjemmebane på nyåret i 2020. Da vil det nok være en stor gjeng i Lensvika som heier ekstra mye på Norge og Magnus Abelvik Rød.

Teodor og Leah Mari får instrukser.

Magnus lærer bort nye øvelser til en lydhør gjeng.

Tøying og samtale etter treninga.

Selfies og autografer.

Lensvik IL inngår samarbeidsavtale med Orkland Energi

Postet av Lensvik IL den 1. Jan 2019

Lensvik IL har signert en 2-års samarbeidsavtale med Orkland Energi som innebærer at Orkland Energi blir en av klubbens viktigste samarbeidspartnere de neste årene. Orkland Energi utvider sitt markedsområde og er nå den naturlige strømleverandøren for folk i hele Orkland. I denne strategien ligger det også at de støtter lag og foreninger i hele området som fra 2020 blir Orkland kommune.

Orkland Energi har nå gående en salgskampanje i vårt område, og vi håper dere tar godt imot selgerne til vår nye samarbeidspartner. Det er også mulig å ta kontakt selv. Se kontaktinfo på www.orklandenergi.no