Fantastiske forhold i Øyangen

Postet av Lensvik IL den 3. Feb 2021

Ane og Linnea har vært i Øyangen og laget en video som en del av en skoleoppgave. De gikk fra Haraldstu til Svarttjønna på fantastiske forhold i nydelig vintervær. Kom dere ut på ski!

Svømmehallen våren 2021

Postet av Lensvik IL den 30. Des 2020

Svømmehallene i Orkland kommune er åpne med koronatiltak. Hallen er åpen tre kvelder per uke, men det er begrensninger på antall besøkende. Hver kveld deles i to puljer med en pause satt av til garderobevask i mellom.

Sjekkliste smittevern for svømmebasseng, garderober og dusjer vil bli skrevet ut og lagt i hallen. Den skal fylles ut hver kveld for å sikre smittesporing. Alle vakter og besøkende må forholde seg til smittevernreglene. Alle som ikke bader skal bruke munnbind.

Sjekkliste korona.pdf

Prinsippet som er lagt til grunn er at det skal være minst 8 uker mellom hver vakt i husstanden. Noen er satt opp med samme person, og noen får en vakt på far, og en på mor. De som hadde to vakter på vårlista, har fått ei vakt til høsten, og motsatt. Dermed vil det bli tre vakter per år for hver husstand. Det er også forsøkt å ta andre hensyn etter innmeldte behov.

Husk kun kvinnelige vakter tirsdager etter kl 1930 (rød tekst i lista). Ellers er det bare å bytte.

Svømmehallen vår 2021.pdf oppdatert 06.01.21

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf

Gave fra Orkla Sparebank

Postet av Lensvik IL den 27. Okt 2020

I oktober mottok Lensvik IL en gave på kr 25 000 fra Orkla Sparebanks gavefond. Gaven mottar vi som en støtte til vårt arbeid med å skape aktivitet i lokalsamfunnet. I tillegg mottok vi 10 000 kr til drift av Haraldstu fra samme fond.

Dette er midler som kommer veldig godt med i driften av Lensvik IL. Tusen takk for gaven fra vår hovedsponsor Orkla Sparebank.

Svømmehallen åpner igjen

Postet av Lensvik IL den 1. Okt 2020

Svømmehallene i Orkland kommune åpner i uke 42 med koronatiltak. Vi har satt opp vaktliste for perioden fram til Jul. Hallen blir åpen tre kvelder per uke, men det blir begrensninger på antall besøkende. Hver kveld deles i to puljer med en pause satt av til gardenobevask i mellom.

Sjekkliste korona.pdf

Prinsippet som er lagt til grunn er at det skal være minst 10 uker mellom hver vakt i husstanden. Noen er satt opp med samme person, og noen får en vakt på far, og en på mor. De som hadde to vakter på vårlista, har fått ei vakt til høsten, og motsatt. Dermed vil det bli tre vakter per år for hver husstand. Det er også forsøkt å ta andre hensyn etter innmeldte behov.

Svømmehallen høst 2020 m.pdf

Se også over reglementet for svømmehallen:

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf

Ansiktsløft på klubbhuset

Postet av Lensvik IL den 7. Aug 2020

Siden tidlig i vår har store deler av klubbhuset fått seg et ansiktsløft og huset på Åsmyra er klart til å fungere som skole for Lensviks yngste elever i noen måneder.

Lensvik skole rives i disse dager og i tiden framover vil en ny og moderne skole reise seg, men denne prosessen har også gitt skoleledelsen noen utfordringer med hvor de skal plassere elevene. Lensvik IL har i lengre tid vært i dialog med rektor om bruk av Åsmyra, og allerede før sommerferien flyttet elever og lærere inn i lokalene som skal fungere som klasserom for 1.-4. Klasse og SFO. For Lensvik IL ble dette et dytt for å sette i gang en lenge etterlengtet ryddesjau, og når noen «ja-pensjonister» med Hans Petter Meland i spissen tok på seg å male de gamle panelveggene i alle rom, ble det veldig fint.

I sommer har snekkere skiftet bordkledning på en vegg og 9 vinduer. Vi har tilrettelagt for rømningsveier og malt huset utvendig. Det har også vært en rørlegger innom og gjort noen småting. Etter litt kluss med noen forsvunnede rør, har vi fått gjort klart til å trekke fiber inn i bygget, så elever og lærere kan jobbe med nettilgang.

Kort oppsummert har veldig mange hjulpet til med å få Åsmyra klart til skolebruk, og Lensvik IL vil rette en stor takk til alle som har bidratt fra mars til nå. Fotballgruppa har fått litt mindre plass til lager og garderober, men har vært utrolig tilpasningsdyktige for å legge til rette. Vi har fremdeles noe som gjenstår i garderobedelen av bygget, og det vil bli enda flere oppgraderinger når utleieperioden er ferdig.

Igjen; Tusen takk for innsatsen. Og; Vi håper småtrinnet får et bra opphold i klubbhuset på Åsmyra.