Samarbeid med Bambusa

Postet av Lensvik IL den 21. Mar 2022

Etter at fotballavdelinga i fjor hadde en dugnad med salg av sokker som gikk veldig bra, ble Lensvik IL kontaktet av Bambusa om en samarbeidsavtale. Bambusa har levert sokker til salg gjennom idrettslag over hele landet og har gode erfaringer med salg gjennom idrettslag og andre frivillige organisasjoner. Sokkene er av høy kvalitet og er svært behagelige å har på.

I avtalen med Bambusa vil vi to ganger i året få levert poser med 5 pakker sokker i hver. En pose koster 1000 kr, altså 200 kr for hver sokkepakke. Alle aktive utøvere i Lensvik IL vil få en pose hver som de enten kan benytte til eget bruk, eller selge videre. Det blir også mulighet til å kjøpe direkte fra Lensvik IL hvis noen ønsker det.

Første runde med salg av sokker vil være nå før Påske. Kjøp sokkene du trenger fra Lensvik IL, det vil være god støtte og et viktig bidrag til aktiviteten og tilbudet vi gir til våre medlemmer.

Turskytterrennet 20. mars 2022

Postet av Lensvik IL den 13. Mar 2022

Påmelding til Turskytterrennet mellom Snillfjord og Lensvik.

Turskytterrennet arrangeres i år for 40. gang siden oppstart i 1965. Søndag 20. mars.

Starten i år går fra Snilldalen i Snillfjord med målgang ved Øyangen friluftsområde i Lensvik. Rennet er på ca. 20 km i flott turterreng.

Påmelding innen onsdag 16.03 kl 12.00 på enten Lensvik IL eller Krokstadøra IL sine hjemmesider. Etteranmelding på rennkontoret ved Aa skole på renndagen. Rennkontoret er åpent fra kl 09.00 til 11.00.

Turskytterrennet arrangeres i år uten skyting, kun som et turrenn uten konkurranseklasser.

Alle deltakerne må være i mål innen kl 15.00. Utdeling av deltakerpremier m.m skjer i Haraldstu ved Øyangen.

Deltakeravgift; kr 200, kr. 300 ved etteranmelding. Kontant betaling, eller via Vipps ved oppmøte på rennkontoret.

Arrangøren organiserer ingen busstransport.

Intersport MedlemsApp

Postet av Lensvik IL den 25. Sep 2021

Intersport har en app der Lensvik IL sin avtale nå er lagt inn. Alle medlemmer som ønsker medlemsrabatt når de handler på Intersport må legge inn appen på sin telefon og knytte seg opp mot Lensvik IL.

Hvis du søker på Intersport der du laster ned apper, vil det komme opp flere muligheter. Den riktige appen heter kun "Intersport" og har hvit logo på blå bakgrunn:

Etter at appen er lastet ned vil du bli bedt om å legge inn en profil. Etter at dette er gjort kan man knytte seg til en klubb, i dette tilfellet Lensvik IL.

Gå inn på profil (nederste linje), Trykk Rediger bak Klubbtilknytning og let frem Lensvik IL. Det kan komme opp spørsmål om å legge inn en kode, denne er Lensvik :

Da skal det bare være å åpne appen og vise strekkoden når du betaler hos Intersport OTI på Orkanger.

Svømmehallen vår 22

Postet av Lensvik IL den 21. Sep 2021

Kommunen ga 18.01.22 beskjed om at svømmehallen skal åpnes igjen. I Lensvik åpner vi hallen fra onsdag 19.01.

I Lensvik gjør vi det på samme måte som tidligere der foreldre i idrettslaget fordeles utover kveldene der hallen er åpen. Dette er en jobb vi i Lensvik IL gjør som er til det beste for alle i bygda som ønsker å bruke hallen.

Svømmehallen vår 2022.pdf

Det er fremdeles noen koronatiltak som vaktene må følge opp. Følgende dokumenter blir skrevet ut og lagt i permen på vaktrommet.

svømmebasseng åpning 04.10.21.pdf

Folkebad smittevern.pdf

Folkebad kviteringsskjema for utført smitterenhold.pdf

Folkebad navneliste.pdf