Ansiktsløft på klubbhuset

Postet av Lensvik IL den 7. Aug 2020

Siden tidlig i vår har store deler av klubbhuset fått seg et ansiktsløft og huset på Åsmyra er klart til å fungere som skole for Lensviks yngste elever i noen måneder.

Lensvik skole rives i disse dager og i tiden framover vil en ny og moderne skole reise seg, men denne prosessen har også gitt skoleledelsen noen utfordringer med hvor de skal plassere elevene. Lensvik IL har i lengre tid vært i dialog med rektor om bruk av Åsmyra, og allerede før sommerferien flyttet elever og lærere inn i lokalene som skal fungere som klasserom for 1.-4. Klasse og SFO. For Lensvik IL ble dette et dytt for å sette i gang en lenge etterlengtet ryddesjau, og når noen «ja-pensjonister» med Hans Petter Meland i spissen tok på seg å male de gamle panelveggene i alle rom, ble det veldig fint.

I sommer har snekkere skiftet bordkledning på en vegg og 9 vinduer. Vi har tilrettelagt for rømningsveier og malt huset utvendig. Det har også vært en rørlegger innom og gjort noen småting. Etter litt kluss med noen forsvunnede rør, har vi fått gjort klart til å trekke fiber inn i bygget, så elever og lærere kan jobbe med nettilgang.

Kort oppsummert har veldig mange hjulpet til med å få Åsmyra klart til skolebruk, og Lensvik IL vil rette en stor takk til alle som har bidratt fra mars til nå. Fotballgruppa har fått litt mindre plass til lager og garderober, men har vært utrolig tilpasningsdyktige for å legge til rette. Vi har fremdeles noe som gjenstår i garderobedelen av bygget, og det vil bli enda flere oppgraderinger når utleieperioden er ferdig.

Igjen; Tusen takk for innsatsen. Og; Vi håper småtrinnet får et bra opphold i klubbhuset på Åsmyra.

Jordbærtrimmen 2020 - resultatliste

Postet av Lensvik IL den 3. Aug 2020

Lørdag 1. august ble årets Jordbærtrim arrangert med utgangspunkt i Lensvik skole. Både på grunn av koronatiltak og at skolen rives for å gi plass til en ny ble denne dagen litt annerledes enn det vi har vært vant til. Siden elevene har inntatt samfunnshuset nå i anleggsperioden på skolen, ble hele arrangementet gjennomført utendørs, noe som absolutt frister til gjentakelse hvis været tillater det.

resultatliste-jorbærtrimmen-2020.pdf

Sverre Solligård fra Svorkmo NOI ble årets bestemann med tiden 33:52. Beste dame ble i år, som i fjor, Anne Nevin fra Strindheim med tiden 40:37.

Anne Nevin - Beste dame, Sverre Solligård - Beste herre og Jim Edvinsen - Beste Lensvikløper

Jordbærtrimmen 2020

Postet av Lensvik IL den 26. Jun 2020

Jordbærtrimmen 2020 blir arrangert lørdag 1. august, som vanlig med utgangspunkt i Lensvik skole. Mosjonistene starter fra kl 10:00 og de aktive har starttid kl 13:00. Påmeldingsfrist aktive er 30 minutter før startskuddet går, altså kl 12:30.

I år blir arrangementet litt annerledes som en følge av flere faktorer. Koronasituasjonen medfører at vi må gjøre noen tiltak. I tillegg har det nettopp startet store byggearbeider på Lensvik Skole som betyr at vi ikke kan benytte gymsalen som vi vanligvis gjør. Arrangementskomiteen håper likevel å få til et flott arrangement med gode løsninger.

Løypetraseen er den samme som alltid med 10,7 km rundt Utnesvatnet.

Lensvik IL har tidligere hentet inn fine gavepremier fra bedrifter i kommunen, men ønsker i år å fokusere på premiene vi er mest kjent for; laks og jordbær, sammen med våre sponsorer Orkla Sparebank, Orkland Energi og Lerøy.

Koronatiltak:

• Hold 1 meter avstand.
  • Ingen kontanter. Betaling med Vipps og kort.
  • Ingen selvbetjening i kiosken.
  • Maks 3 personer per garderobe. Vi vil åpne alle garderobene, noe som gir en kapasitet på 18.
  • Startfeltet spres for å sikre avstand mellom personer.

Velkommen til Lensvik!

Resultatliste Jorbærtrimmen 2020.xlsx

Resultatliste Jordbærtrimmen 2019

Årsmøte avholdt på Teams

Postet av Lensvik IL den 20. Mai 2020

Årsmøtet 2020 ble, som så mye annet nå for tiden, en ny erfaring. Møtet ble gjennomført digitalt på Teams mandag 11. mai. Her kan dere lese møtepapirene og møteprotokoll.

Lensvik IL - Årsmøteprotokoll for 2020.pdf

Årsmøtehefte 2020.pdf

Vedlegg Årsmøte 2020.pdf

lov for Lensvik idrettslag 161219.pdf

LIL Klubbhåndbok v2.4.pdf

Umbro-varer og handlekveld

Postet av Lensvik IL den 23. Apr 2020

Varene fra klubbkolleksjonen som det ble levert felles bestilling på i februar, har nå ankommet butikken og de har satt i gang trykking. Det var i utgangspunktet planer om en handledag, men som en følge av koronatiltak, er det endret til at alle som henter klær får handledagsrabatt samtidig. Hver enkelt familie vil få melding om at klærne er klare for henting etter hvert, direkte fra Intersport.

Levert avIdrettenOnline