Svømmehallen stenger til Påske

Postet av Lensvik IL den 11. Mar 2021

Orkland kommune har bestemt at alle svømmehaller i kommunen sesongstenger 31. mars. Lensvik IL sine svømmevakter fortsetter å ha åpent som vanlig frem til og med torsdag 25. mars. Vaktene etter Påske utgår.

https://www.orkland.kommune.no/svoemmebassengene-stenger-for-sesongen.6373769-507017.html

Svømmevaktlista for våren 2021 ble utarbeidet i henhold til tidligere avtale inngått med Agdenes kommune. Ny avtale forventes utarbeidet før høstsesongen og rammene vil da være klare før vaktlista blir distribuert.


0 Kommentar

Fantastiske forhold i Øyangen

Postet av Lensvik IL den 3. Feb 2021

Ane og Linnea har vært i Øyangen og laget en video som en del av en skoleoppgave. De gikk fra Haraldstu til Svarttjønna på fantastiske forhold i nydelig vintervær. Kom dere ut på ski!1 Kommentar

Svømmehallen våren 2021

Postet av Lensvik IL den 30. Des 2020

Svømmehallene i Orkland kommune er åpne med koronatiltak. Hallen er åpen tre kvelder per uke, men det er begrensninger på antall besøkende. Hver kveld deles i to puljer med en pause satt av til garderobevask i mellom.

Sjekkliste smittevern for svømmebasseng, garderober og dusjer vil bli skrevet ut og lagt i hallen. Den skal fylles ut hver kveld for å sikre smittesporing. Alle vakter og besøkende må forholde seg til smittevernreglene. Alle som ikke bader skal bruke munnbind.

Sjekkliste korona.pdf

Prinsippet som er lagt til grunn er at det skal være minst 8 uker mellom hver vakt i husstanden. Noen er satt opp med samme person, og noen får en vakt på far, og en på mor. De som hadde to vakter på vårlista, har fått ei vakt til høsten, og motsatt. Dermed vil det bli tre vakter per år for hver husstand. Det er også forsøkt å ta andre hensyn etter innmeldte behov. 

Husk kun kvinnelige vakter tirsdager etter kl 1930 (rød tekst i lista). Ellers er det bare å bytte.

Svømmehallen vår 2021.pdf oppdatert 06.01.21

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf


0 Kommentar

Gave fra Orkla Sparebank

Postet av Lensvik IL den 27. Okt 2020

I oktober mottok Lensvik IL en gave på kr 25 000 fra Orkla Sparebanks gavefond. Gaven mottar vi som en støtte til vårt arbeid med å skape aktivitet i lokalsamfunnet. I tillegg mottok vi 10 000 kr til drift av Haraldstu fra samme fond.


Dette er midler som kommer veldig godt med i driften av Lensvik IL. Tusen takk for gaven fra vår hovedsponsor Orkla Sparebank.0 Kommentar

Svømmehallen åpner igjen

Postet av Lensvik IL den 1. Okt 2020

Svømmehallene i Orkland kommune åpner i uke 42 med koronatiltak. Vi har satt opp vaktliste for perioden fram til Jul. Hallen blir åpen tre kvelder per uke, men det blir begrensninger på antall besøkende. Hver kveld deles i to puljer med en pause satt av til gardenobevask i mellom.

Sjekkliste smittevern for svømmebasseng, garderober og dusjer vil bli skrevet ut og lagt i hallen. Den skal fylles ut hver kveld for å sikre smittesporing. Alle vakter og besøkende må forholde seg til smittevernreglene.

Sjekkliste korona.pdf

Prinsippet som er lagt til grunn er at det skal være minst 10 uker mellom hver vakt i husstanden. Noen er satt opp med samme person, og noen får en vakt på far, og en på mor. De som hadde to vakter på vårlista, har fått ei vakt til høsten, og motsatt. Dermed vil det bli tre vakter per år for hver husstand. Det er også forsøkt å ta andre hensyn etter innmeldte behov. 

Husk kun kvinnelige vakter tirsdager etter kl 1930 (rød tekst i lista). Ellers er det bare å bytte.

Svømmehallen høst 2020 m.pdf

Se også over reglementet for svømmehallen:

Ansvar og arbeidsoppgaver for tilsynsvakten.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline