God stemning under Ungdomsturnstevnet i Lensvik 2016

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 20. Okt 2016

Endelig kom dagen vi hadde ventet på så lenge, der vi i Lensvik IL - Gymnastikk og Turn fikk lov til å ta imot turnere fra hele Sør-Trøndelag. Til og med været viste seg fra sin beste side!

140 ungdommer har i løpet av helgen turnet seg gjennom en hel og to halve dager under de aller beste rammevilkår. En stab på bortimot 100 voksne har bidratt til dette, både i form av frivillige, instruktører og ledere. Vi som jobbet med dette følte alle på ei gjennomgående god stemning underveis, og vi hadde en god dialog med deltakerne. Det er noe vi er avhengige av for å kunne gjøre ting så bra som mulig.

Det var full aktivitet i hallen fra deltakerne kom til de dro, og et forrykende tempo på instruktørene, som hadde fullt opp med ivrige elever på de oppsatte workshops.

Skjermen på 3m x 5m og det tekniske utstyret vi fikk låne gratis av Medialab/LiveCom, var uvurderlig. Stevnet hadde ikke vært det samme uten den flotte skjermen, der Torgrim Johansen sørget for at vi stadig hadde full oversikt over aktivitetene disse tre oktoberdagene. Han har også designet logoen til årets stevne.

Festmiddagen på lørdagskvelden med påfølgende varierte leker, quiz og diskotek, ble en fin avrunding for det sosiale samværet før en mer alvorspreget stevnesøndag.

Publikum sviktet ikke, og det var fullt i hallen da leder Terje Førland ønsket velkommen og styremedlem Aron Furuhaug fra STGTK åpnet stevnet. Flotte prestasjoner, høye svev og nydelig framføring.

Det var Dans workshop ledet av Marion Anonuevo, Akrobatikk workshop ledet av Veronika Reinhaug og Caroline Rømme Framvik, RG workshop ledet av Louisa Bønløkke Hansen, Tumbling workshop ledet av Sune Hougaard Nielsen, Magnus Strøm Vestvik, Søren Astrup Vestergaard og Andreas Meyer, Frittstående workshop ledet av Mette Nørgaard Jensen, og siste workshop presentert var Trampett, ledet av Jakob Sand Hansen, Aron Furuhaug og Morten Skov Poulsen.

Vi hadde også workshops i Dobbelttramp og Tae Kwon Do, men ingen oppvisning av disse.

Byneset RG vant over Lensvik IL - Gymnastikk og Turn i «Gym for life Challenge»-konkurransen under stevnet.

Aron Furuhaug avsluttet stevnet og ønsket Frøya lykke til som neste års arrangør.

En rekke samarbeidspartnere har bidratt økonomisk enten direkte eller indirekte for at arrangement skulle kunne realiseres. Noen av disse har blitt profilert i programbladet, mens andre har kun blitt profilert i hallen, ved bannere og eller på LED skjermen (3 x 5 meter) som vi har brukt i hallen hele helga. Stevnet gav også flott omtale i avisa Sør-Trøndelag.

UTS er over og vi vil få lov til å takke alle som var med å bidro til at stevnet ble et slikt flott arrangement, og håper dere er like fornøyde med resultatet som vi er.

Vi vil med dette takke:

Agdenes kommune

Medialab/LiveCom

Næringshagen i Orkdalsregionen v/Silje G. Lian

Orkdal Sparebank

Storvask

Coop Prix Lensvik

Lerøy

Agdenes Regnskap SA

Lensvik Kro & Catering

PE-Redskaber

Orkla Grafiske

Joker Selva

Takk til alle de frivillige som var med på å gjøre dette til et flott arrangement!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.