Velkommen til UTS 2016!

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 7. Okt 2016

Lensvik IL - Gymnastikk og turn ønsker velkommen til UTS 2016.

Ungdomsturnstevnet 2016 nærmer seg med stormskritt, og vi ønsker å fortelle litt om hva vi har å tilby underveis.

Per i dag er det 131 påmeldte utøvere, og det forventes ei gruppe på ca. 10 stykk til fra Frøya. Ut over dette kommer ca. 14-15 instruktører og 20 ledere mm. Dermed blir vi totalt ca. 180 stk.

Vi er godt i gang med å fordele folk på de ulike workshops. Selv om et par av instruktørene har meldt forfall, er vi allerede i gang med å erstatte disse slik at ikke gruppene skal bli for store. Mange har valgt tramp i år, og vi behøver fler folk til denne øvelsen. Alle utøverne vil få innvilget 5 av sine 6 første ønsker! I alt er det 14 stasjoner som skal fylles med turn-glade ungdommer den siste helgen i høstferien.

Når alle er kommet på plass fredag kveld, vil vi servere suppe. Det vil også bli åpen hall for trening/bli kjent i hallen og vi vil ha åpent basseng for de som ønsker det.

Festmiddagen på lørdagskvelden blir et høydepunkt, og taco er en sikker vinner på bordet. Det blir rigget til et enkelt diskotek, og her passer det godt med Glowsticks som er kjøpt inn. I tillegg bli det lagt til rette for ulike sosiale aktiviteter som f.eks. skyting på blink, bordtennis, fotballspillbord, elektronisk dart, brettspill, Kahoot, quiz mm.

Vi rigger til med storskjerm, tv-skjermer og prosjektor der program og diverse informasjon legges ut gjennom helgen. Det vil opprettes en Instagram-konto hvor deltakerne kan legge ut egne bilder direkte, der en moderator vil ha oppsyn underveis.

Både på lørdag kveld og under stevnet søndag vil det være åpen kiosk med salg av drikke for tørste ganer og søtt eller salt. Vi håper på godt oppmøte blant publikum og gleder oss til å oppleve flinke og entusiastiske ungdommer i et herlig fellesskap!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.