Oppstart og treningstider - HØST 2015

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 24. Aug 2015

Hei alle sammen!

Til høsten har vi klart å samle alle partiene til å ha treningstider på tirsdager.
I år som i fjor ønskes førskolebarna (barn født i 2010) velkommen til å delta på treningene, på det yngste partiet. Det vil være fra førskole, opp t.o.m 2 klasse. Det kan være veldig nytt og kanskje litt skummelt for de yngste og foreldre er hjertelig velkommen til både å bidra under treningene, eller for å være med som en trygghet for barna.
Treningene legger stor vekt på lekpreget aktivitet, allsidig og motorisk utviklende grunntrening. Yngre barn har krav på å få ha foreldre tilstede, og for sikkerhet og "orden" er det viktig at det blir tilstrekkelig med voksne.

Barna/deltagerne får først være med på noen treninger fra høsten av, så vil det etterhvert bli sendt ut informasjon til foreldre/foresatte om påmelding på nett. Nytt fra i år, er at betalingen vil gjelde for 1 helt skoleår av gangen - altså både høst og vårsesongen.

OPPSTART og TRENINGSTIDER:

Første trening starter tirsdag 1. september 2015.

Kl 17.00 - 18.15 - Førskolebarn, 1 og 2 klasse.
Kl 18.00 - 19.30 - 3, 4, 5 og 6 klasse.
Kl 19.15 - 21.00 - Fra 7. klasse og oppover.

Det vil bli laget en "vaktliste" også i år, over hvilke trenere/hjelpetrenere som vil være på de ulike treningene. Dersom DU også kjenner at du ønsker å bidra som trener/hjelpetrener eller være med som voksen ansvarlig på ditt barns parti - så ta gjerne kontakt med treneransvarlig Maren R. Ysland eller leder i turnstyret Terje Førland!
"Gjennom ditt engasjement og din adferd som forelder kan du hjelpe barn til å få gode idrettsopplevelser." ( http://www.gymogturn.no/barn/Documents/OLT Forel...)
Ingen forkunnskaper er nødvendig :-)
VEL MØTT til nye og "gamle"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.