NISSESPRETTEN 2015

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 29. Nov 2015

Nissespretten 2015

Lørdag 28. november deltok 3 av våre turnere i uformell turn konkurranse i apparater for jenter. Det var Nidaros turn i Trondheim som var arrangør. Det ble konkurrert i 4 øvelser: bom, skranke, frittstående og hopp. Turnerne valgte vanskelighetsgrad på øvelsene sine etter noe som kalles B stige.

Det var en flott dag hvor turnerne i tillegg til å delta på den uformelle konkurransen, fikk boltre seg i hallen i 5 timer. Det alene var verd deltakerkontingenten! De ble selvfølgelig også kjent med masse turnere fra andre klubber og vi foresatte fikk utvekslet erfaringer med trenere fra andre klubber.

Vi kommer garantert tilbake neste år med flere turnere!

Link til flere bilder: https://www.facebook.com/events/1509564579364496/

Terje Førland
INVITASJON TIL JULEAVSLUTNING

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 19. Nov 2015

Vi avslutter før julefeiring - med en tradisjonell juleavslutning for turnavdelingen.

Tirsdag 15. desember kl 17.30 - 19.00 i idrettshallen.

HUSK RØD NISSELUE BÅDE TURNERE OG VOKSNE/TRENERE.

PROGRAM:

Juleavslutning turn 2015.pdf

Hilsen oss i styret for turn!Første turn-trening vel overstått!

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 1. Sep 2015
Da var vi i gang med turn igjen, og på første dag var det tilsammen 60 turnere fordelt på de tre partiene vi har - kjempeflott! Både til dere "gamle" og nye - hjertelig velkommen.
Timene gikk så fort og greit - med aktive barn og god stemning. Kjempefint at så mange av førskolebarna var tilstede med sine foreldre, de så ut som de storkosa seg:-)

Legger ved en oversikt over treningene og trenere/medtrenere videre utover høsten!

Håper vi sees igjen neste tirsdag;-)

Treningsoversikt for turn høst 2015.pdf


Oppstart og treningstider - HØST 2015

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 24. Aug 2015

Hei alle sammen!

Til høsten har vi klart å samle alle partiene til å ha treningstider på tirsdager.
I år som i fjor ønskes førskolebarna (barn født i 2010) velkommen til å delta på treningene, på det yngste partiet. Det vil være fra førskole, opp t.o.m 2 klasse. Det kan være veldig nytt og kanskje litt skummelt for de yngste og foreldre er hjertelig velkommen til både å bidra under treningene, eller for å være med som en trygghet for barna.
Treningene legger stor vekt på lekpreget aktivitet, allsidig og motorisk utviklende grunntrening. Yngre barn har krav på å få ha foreldre tilstede, og for sikkerhet og "orden" er det viktig at det blir tilstrekkelig med voksne.

Barna/deltagerne får først være med på noen treninger fra høsten av, så vil det etterhvert bli sendt ut informasjon til foreldre/foresatte om påmelding på nett. Nytt fra i år, er at betalingen vil gjelde for 1 helt skoleår av gangen - altså både høst og vårsesongen.

OPPSTART og TRENINGSTIDER:

Første trening starter tirsdag 1. september 2015.

Kl 17.00 - 18.15 - Førskolebarn, 1 og 2 klasse.
Kl 18.00 - 19.30 - 3, 4, 5 og 6 klasse.
Kl 19.15 - 21.00 - Fra 7. klasse og oppover.

Det vil bli laget en "vaktliste" også i år, over hvilke trenere/hjelpetrenere som vil være på de ulike treningene. Dersom DU også kjenner at du ønsker å bidra som trener/hjelpetrener eller være med som voksen ansvarlig på ditt barns parti - så ta gjerne kontakt med treneransvarlig Maren R. Ysland eller leder i turnstyret Terje Førland!
"Gjennom ditt engasjement og din adferd som forelder kan du hjelpe barn til å få gode idrettsopplevelser." ( http://www.gymogturn.no/barn/Documents/OLT Forel...)
Ingen forkunnskaper er nødvendig :-)
VEL MØTT til nye og "gamle"Flott sikringskurs-helg over!

Postet av Lensvik IL - Gymnastikk og turn den 13. Mar 2015

Da er en vellykket og lærerik kurshelg over! På søndag dukket enda flere barn opp og fikk utfoldet seg på trampetten i timevis. De fikk kyndig veiledning i salto med skru og hvordan bygge opp og klare å gjøre hopp med stift. Voksne og barn fikk lært utrolig mye, både sikring og hvordan gå frem for å lære barna hvordan de skal klare å gjennomføre ulike turnelementer. En del foreldre stakk også hode innom i løpet av dagen og ble både imponert og begeistret over engasjementet på kurset.
Alle deltakerne fikk godkjent kurs, noe som innebærer at vi nå har 14 sertifiserte sikrere i trampett i klubben!
Tusen takk til alle som har deltatt og bidratt på ulikt vis under kurset, spesielt alle de ivrige turnerne.

Vi fikk også god omtale fra kretsens representant for arrangementet og aktiviteten under kurset!

Terje FørlandLeder Lensvik IL - Turn