Hjemmekamper J11, G12 og G14

Postet av Lensvik IL - Fotball den 24. Apr 2017

I vedlegget finner dere oversikt over hjemmekamper for J11, G12 og G14 utover sesongen. Fristen for å omberamme kamper har nå gått ut, så forhåpentligvis blir det ikke flere endringer.



Kampene spilles på Åsmyra i perioden 17/5-30/9, ellers på kunstgresset.



For minilagene har det ikke kommet noe oppsett enda, men første kampdag skal være 11/5.



Kan ellers anbefale alle som er interessert i kampene for J11, G12 og G14 å laste ned appen Min Fotball. Da får dere en god oversikt over lagenes kamper.

Hjemmekamper sesongen 2017.docx



Samarbeid mellom TrønderEnergi og NFF Trøndelag

Postet av Lensvik IL - Fotball den 8. Apr 2017

TrønderEnergi og NFF Trøndelag har inngått et samarbeid som skal løfte barnefotballen i regionen. Gjennom samarbeidet skal TrønderEnergi blant annet bidra til at klubbene får midler til å øke spillegleden blant de yngste (treerfotball). Klubbene vil fremover få et stort behov for 3'er baner, og gjennom TrønderEnergi har nå alle foreldre, trenere, besteforeldre, slekt og venner mulighet til å bli med på dugnad for barnefotballen.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende SMS FOTBALL til 07273, og velge klubben din. Det koster deg ingen ting - er du strømkunde til TrønderEnrgi Marked betaler de din andel til den klubben du velger.

Håper mange benytter muligheten til å støtte barnefotballen i Lensvik!

Mvh fotballavdelingen



"Trøndelag på kamp" - invitasjon til RBK-kamp

Postet av Lensvik IL - Fotball den 8. Apr 2017

Agdenes kommune er en av kommunene som er invitert til kampen mellom RBK og Ålesund søndag 23. april kl. 18.00.

I den vedlagt invitasjonen finner dere blant annet en link som gir alle bosatt i kommunen, mulighet til å kjøpe kampbilletter til en god pris!

Det hadde i tillegg vært artig om enkelte av lagene våre meldte seg på de ulike tilbudene. Dette får trenerne avgjøre sammen med foreldre/foresatte.

Invitasjon Orkdal, Skaun, Meldal, Agdenes og Snillfjord.pdf