Svømmehall vår 2023

Postet av Lensvik IL den 24. Des 2022

Tirsdag 3. januar åpner svømmehallen i Lensvik igjen. 

I Lensvik gjør vi det på samme måte som tidligere der foreldre i idrettslaget fordeles utover kveldene der hallen er åpen. Dette er en jobb vi i Lensvik IL gjør som er til det beste for alle i bygda som ønsker å bruke hallen.

svømmevaktliste 2023 vår.pdf

Hallen er åpen tirsdag, onsdag og torsdag fra 1745 til 2100. Vel møtt. Svømmehall høst 2022

Postet av Lensvik IL den 22. Sep 2022

Tirsdag 27.09 åpner svømmehallen i Lensvik igjen. Den åpnes senere i år enn tidligere pga nødvendig vedlikehold som har tatt lengre tid enn forventet som følge av lang leveringstid på reservedeler.

I Lensvik gjør vi det på samme måte som tidligere der foreldre i idrettslaget fordeles utover kveldene der hallen er åpen. Dette er en jobb vi i Lensvik IL gjør som er til det beste for alle i bygda som ønsker å bruke hallen.

Svømmehallen høst 2022.pdf

Regler for badegjester i Lensvik svømmehall.pdf

Instruks for Lensvik svømmehall.pdf

Hallen er åpen tirsdag, onsdag og torsdag fra 1745 til 2100. Vel møtt.
Markjordbærtrimmen

Postet av Lensvik IL den 27. Jul 2022

I år skal også de yngste få delta med nummer på brystet i Markjordbærtrimmen. De starter samtidig med de aktive løperne bak hovedfeltet. Løpet går i samme trasé som Jordbærtrimmen opp Øvergårdsgjelet, så svinger de venstre mot Vollahaugen, så venstre ned Volladalen. Ved Vollan tar de igjen venstre mot skolen og opp til mål. Vi håper at mange vil delta og at de får mye støtte og høye heiarop på tur inn til mål.

Vi oppfordrer også besøkende Jordbærtrimmere til å prøve det flotte nye uteområdet ved Lensvik skole. Over inngangspartiet på skolen er det et større overbygd område som vi i år kommer til å benytte til kiosk og eventuelt premieutdeling dersom været ikke skulle være topp. Været er forresten nesten alltid bra på Jordbærtrimmen i Lensvika, så værsyke trøndere oppfordres spesielt til å ta turen.

 Medlemsuke hos Intersport

Postet av Lensvik IL den 20. Jun 2022

Intersport har medlemstilbud til alle fra Lensvik IL som handler i uke 25.

-30% på hele butikken
-25% på Hoka
- 20% på sykkel
-10% el-sykkel
-10% pulsklokker


Bruk Intersport sin medlemsapp når dere handler.Samarbeid med Bambusa

Postet av Lensvik IL den 21. Mar 2022

Etter at fotballavdelinga i fjor hadde en dugnad med salg av sokker som gikk veldig bra, ble Lensvik IL kontaktet av Bambusa om en samarbeidsavtale. Bambusa har levert sokker til salg gjennom idrettslag over hele landet og har gode erfaringer med salg gjennom idrettslag og andre frivillige organisasjoner. Sokkene er av høy kvalitet og er svært behagelige å har på.

I avtalen med Bambusa vil vi to ganger i året få levert poser med 5 pakker sokker i hver. En pose koster 1000 kr, altså 200 kr for hver sokkepakke. Alle aktive utøvere i Lensvik IL vil få en pose hver som de enten kan benytte til eget bruk, eller selge videre. Det blir også mulighet til å kjøpe direkte fra Lensvik IL hvis noen ønsker det.

Første runde med salg av sokker vil være nå før Påske. Kjøp sokkene du trenger fra Lensvik IL, det vil være god støtte og et viktig bidrag til aktiviteten og tilbudet vi gir til våre medlemmer.Turskytterrennet 20. mars 2022

Postet av Lensvik IL den 13. Mar 2022

Påmelding til Turskytterrennet mellom Snillfjord og Lensvik.

Turskytterrennet arrangeres i år for 40. gang siden oppstart i 1965. Søndag 20. mars. 

Starten i år går fra Snilldalen i Snillfjord med målgang ved Øyangen friluftsområde i Lensvik. Rennet er på ca. 20 km i flott turterreng.

Påmelding innen onsdag 16.03 kl 12.00 på enten Lensvik IL eller Krokstadøra IL sine hjemmesider. Etteranmelding på rennkontoret ved Aa skole på renndagen. Rennkontoret er åpent fra kl 09.00 til 11.00.

Turskytterrennet arrangeres i år uten skyting, kun som et turrenn uten konkurranseklasser.

Alle deltakerne må være i mål innen kl 15.00. Utdeling av deltakerpremier m.m skjer i Haraldstu ved Øyangen.

Deltakeravgift; kr 200, kr. 300 ved etteranmelding. Kontant betaling, eller via Vipps ved oppmøte på rennkontoret.

Arrangøren organiserer ingen busstransport.


2 Kommentarer